Tee mielekästä työtä.Ja tee sitä hauskassa porukassa!

Nepton on kannattava, kotimainen kasvuyritys. Tulevaisuudessa aiomme olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnon palvelu, ja suositelluin kumppani. Päästäksemme tavoitteeseen tarvitsemme parhaat tekijät – oletko sinä yksi heistä?

Olemme edelläkävijä ja uudistaja.

Meillä Neptonilla otetaan haasteet vastaan. Nautimme monimutkaisten pulmien ratkaisemisesta. Olemme palveluratkaisun tuottaja ja haluamme tuoda lisäarvoa asiakkaillemme. Ammattitaito ja hyvä palvelu ovat yritystoimintamme keskiössä. Yhdistämme toiminnassamme pitkäaikaisen kokemuksen työajanhallinnasta ja pilvipalveluista pienen yrityksen joustavuuteen.

Nauti onnistumisista hyvässä porukassa.

Meillä on hyvä yhteishenki, joka syntyy avoimuudesta ja yhdessä tekemisestä. Kansainvälisessä tiimissämme pääset mukaan suunnitteluun ja pitkäjänteiseen tuotekehitykseen. Otamme työmme tosissamme ja haluamme kehittyä siinä yhä paremmiksi. Huolehdimme työntekijöiden hyvinvoinnista.

Työn vastapainoksi järjestämme hauskoja ja mielenkiintoisia tiimitapahtumia. Hauskoja muistoja on kertynyt kokkauksesta, retkestä Sakun tehtaille Tallinnaan, värikuulasodasta ja tankilla ajelusta, hohtokeilauksesta, kanoottiretkestä Nuuksiossa ja curlingista. Olemme kaupunkisuunnistaneet niin Budapestissa, Prahassa että Riikassa.
Porukalla olemme selvittäneet lukuisia Escape roomeja ja välillä jokunen on jäänyt selvittämättäkin ja osa meistä ratkaisi dekkariseikkailunkin.

Haemme jatkuvasti uusia osaajia.

Nepton tarjoaa asiantuntevan ja rennon työyhteisön Espoossa Perkkaalla, Derby Business Parkissa. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi.

Nepton auttaa ongelmatapauksessa aina todella nopeasti ja ehdottaa vaihtoehtoja menettelytavoille.”

Tuija Tamminen
Rosk’n Roll Oy Ab

Nepton toimii kuin Clapton kitaran kanssa.”

Timo Hagner
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy

Nepton on helppokäyttöinen ja tehostaa toimintaamme merkittävästi.”

Marko Tuomela
FOREX Bank AB

Nepton on erinomainen järjestelmä.”

Markus Pyrhönen
Rainmaker Oy

Teimme laajan toimittajavertailun ja päädyimme Neptoniin. Olemme erittäin tyytyväisiä päätökseemme.”

Suvi Raita
Futuremark Oy

 

Nepton auttaa meitä keskittymään työhömme – lasten auttamiseen.”

Anne Knaster
Lastenklinikoiden Kummit ry