Nepton EasyHR

Nepton EasyHR

GDPR-vaatimukset täyttävä Nepton EasyHR on helppokäyttöinen pilvipalvelu, missä kaikki yrityksen henkilöstöön liittyvä tieto on turvallisesti yhdessä paikassa.

Nepton EasyHRNepton EasyHR on niin helppokäyttöinen henkilöstörekisteri, että sen voi ottaa käyttöön jopa yhdessä päivässä ilman aiempaa kokemusta HR-järjestelmistä. Henkilötietojen lisääminen onnistuu tietokoneella tai kännykällä tai ne voidaan tuoda suoraan Excelistä. EasyHR:ään voi lisätä oikeastaan mitä tahansa tiedostoja aina työsopimuksista kehityskeskusteluihin.

Nepton EasyHR henkilötiedot

Työntekijällä näkymä omiin henkilötietoihinsa

Nepton EasyHR:ssä jokainen yrityksen työntekijä pystyy itse tarkistamaan, lisäämään ja korjaamaan omia tietojaan. Johdolla ja hallinnolla on selkeä kuva koko yrityksen henkilöstöstä ja työsuhteeseen liittyvät dokumentit ja raportit ovat hetkessä saatavilla. Ennen kaikkea he voivat olla varmoja siitä, että kaikki oleellinen yrityksen henkilöstöön liittyvä data on ajan tasalla ja varmassa tallessa yhdessä paikassa. Palvelua voi myöhemmin laajentaa vaikkapa työajanseurannalla, vuorosuunnittelulla, matkalaskuilla tai lomien ja poissaolojen hallinnalla.

TURVALLINEN

Nepton EasyHR:n avulla yrityksesi täyttää GDPR-tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Turvallinen ja toimintavarma pilvipalvelu takaa sen, että asiat ovat yhdessä paikassa eikä salassa pidettävää tietoa ole paikallisilla työasemilla tai sähköposteissa.

SELKEÄT ROOLIT

Työntekijöillä, esimiehillä ja pääkäyttäjillä on eritasoiset oikeudet lisätä, muokata ja poistaa tietoja järjestelmässä. Selkeiden roolien ja helppojen pelisääntöjen ansiosta henkilötietojen saatavuuden määrittely on yksinkertaista.

HELPPOKÄYTTÖINEN

Nepton EasyHR on niin helppokäyttöinen pilvipalvelu, että sen ylläpidon ja käytön oppii hetkessä ilman aiempaa kokemusta HR-järjestelmistä. Työntekijät voivat pitää omia tietojaan ajan tasalla ja johdolla on kokonaisuus hallussaan.

Aloita EasyHR:n käyttö jo tänään!

Pyydä meiltä 15 minuuttia kestävä etäesittely, vakuutu Nepton EasyHR:n helppoudesta ja tilaa edullinen palvelu käyttöösi.

Vain 1,90 € / käyttäjä / kuukausi

(+ kertaluontoinen käyttöönottomaksu 199 €).


Tai ota yhteyttä suoraan myyntiimme:
09 4177 0777, myynti@nepton.fi

Nepton toimii kuin Clapton kitaran kanssa.”

Timo Hagner
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy

 

 

Nepton on helppokäyttöinen ja tehostaa toimintaamme merkittävästi.”

Marko Tuomela
FOREX Bank AB

 

 

Nepton on erinomainen järjestelmä.”

Markus Pyrhönen
Rainmaker Oy

 

 

Nepton auttaa meitä keskittymään työhömme – lasten auttamiseen.”

Anne Knaster
Lastenklinikoiden Kummit ry