Työsuhdeosio on selkeä ja tehokas työkalu työntekijätietojen hallintaan.
Työsuhdeosiolla hallinnoitkin yrityksen työntekijätietoja ja käyttäjäoikeuksia helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Helpota hallinnon työtä

Työsuhdeosion avulla työntekijät voivat tarkistella omia työsuhdetietojaan ja päivittää omia perustietojaan suoraan järjestelmään, jolloin hallinnon työtaakka kevenee huomattavasti. Työsuhdeosio mahdollistaa myös sähköiset työsopimukset ja palkkakuittien sähköisen lähettämisen. Lisäksi työsuhdeosiosta löytyvät hyödylliset henkilöstöraportit hallinnon käyttöön, esimerkiksi henkilöstötilinpäätöstä varten.

Älykkäällä tiedonsiirrolla lisää tehokkuutta

Uusi tai päivitety työntekijätieto on automaattisesti käytettävissä Nepton-palvelun kaikissa osissa ja rajapintojen avulla myös esimerkiksi palkanlaskennan järjestelmässä. Työntekijätietoa voidaan myös tuoda toisista järjestelmistä Nepton-palveluun.

Monipuoliset toiminnallisuudet

arkistointi

Arkistointi

Työntekijätiedon arkistointi ja historiatieto

tiedontuonti

Tiedon tuonti 

Työntekijätiedot voidaan tuoda ulkoisesta HR-järjestelmistä tai Excelistä

keskitetty

Keskitetty hallinta

Perustiedon ylläpito ja haku yhdestä järjestelmästä

tyontekijatieto-raportointi

Työntekijätietojen raportointi

Ikäjakauma, sukupuolijakauma, työsuhteiden tila

Kustannussäästöjä sähköisten prosessien kautta

Laajennuksena työsuhdeosioon on saatavilla työntekijän omat sivut, joilla hän voi hallita yhteystietojaan ja selata työsuhteeseen liittyviä asiakirjoja. Sivuille voidaan tuoda tulostettavat palkkakuitit palkanlaskennan kautta, ja työsopimukset voidaan laatia ja allekirjoittaa suoraan työsuhdeosion kautta.

Sähköiset työsopimukset

Työnantajan ja työntekijän ei tarvitse välttämättä olla samassa paikassa samaan aikaan työsopimusta tehtäessä. Työntekijän työsopimukset luodaan sähköisesti ja ne tulevat voimaan molempien osapuolten hyväksymisen jälkeen. Työsopimukset ja niiden liitteet säilytetään järjestelmässä, josta ne ovat tulostettavissa tarvittaessa.

 

rainmaker-logo
Henkilöstöpalveluyritys Rainmaker kokosi henkilöstötietonsa Neptoniin

Nepton-logo_black

Haluatko esittelyn työntekijätiedon hallinnasta?
Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!