Henkilöstömittaamista ja analytiikkaa inhimilliseen kasvuun.

Kiva Work on helppokäyttöinen digitaalinen henkilöstökyselyalusta, jonka täysin automatisoitu analytiikka ei jätä arvailujen varaan! Kaikilla Neptonin asiakkailla on Kiva Work Lite käytettävissä suoraan Neptonissa.

1. Luo kysely

Luo kartoitus-, pulssi- tai automaatiokysely täysin räätälöidysti tai käytä markkinoiden suurinta kysymyskirjastoa ja valmiita kyselymalleja. Lähetä kysely monikanavaisesti ja halutessasi monikielisesti.

2. Seuraa tuloksia reaaliaikaisesti

Saat tulokset valmiiksi käsiteltyinä, sisältäen ehdotukset toimenpiteille. Raportointi valituille henkilöille tapahtuu automatisoidusti.

3. Käy läpi tulokset ja kehitä

Nyt tiedät, miten kehittää vaadittavia osa-alueita. Voit aloittaa datavetoisten kehitystoimenpiteiden toteuttamisen ja seurata niiden vaikutuksia automatisoidusti.

Kehitä henkilöstökokemusta Neptonissa.

Kiva Work Liten avulla voit mitata ja kehittää työntekijäkokemusta, työhyvinvointia ja työtyytyväisyyttä suoraan Neptonissa.

Automatisoitu ja reaaliaikainen analytiikka, raportointi sekä
henkilöstötieto on suoraan saatavilla Neptonissa.

Kiva Work Lite on heti käyttövalmis.

Neptoniin tallennettu henkilöstötieto on saumattomasti käytettävissä Kiva Workissa, tehden manuaalisen päivittämisen tarpeettomaksi. Kyselyn lähettäminen henkilöstölle on vain muutaman painalluksen päässä.

Ketterästi alkuun markkinoiden suurimman kysymyskirjaston avulla.

Hyödynnä satoja valmiita kysymyksiä ja kysymyspaketteja eri tarkoituksiin. Kysymykset on suunniteltu yhdessä eri HR-organisaatioiden kanssa. Lisäksi voit luoda täysin omia kysymyksiä, myös monikielisesti.

Katso video

Tee henkilöstökokemuksesta organisaatiosi kilpailuetu.

Näe miten työntekijätyytyväisyys, -kokemus ja työhyvinvointi vaikuttavat asiakaskokemukseen. Kiva Workin avulla voit kehittää henkilöstökokemuksesta organisaatiosi kilpailuetua.

Vertaile Kiva Workin palvelutasoja.

LitePremium
Käytettävissä Neptonin sisällä
Automatisoitu henkilöstötiedon päivitys
Kartoituskyselyt
Yeisanalytiikka sekä tiimi-, lokaatio- ja kyselykohtainen analytiikka
Kattava raportointi (admin raportointi)
Markkinoiden suurin kysymyskirjasto
Automaattiset muistutukset
SMS- ja sähköpostikyselyt
Automaatio- ja pulssikyselyt
Esihenkilön katselu- ja toimintaoikeudet sekä raportointi
Organisaatiorakenteen mallintaminen
Heatmap-analytiikka
Heatmap piste -analytiikka ja työntekijöiden elinkaaritrendit
Anonyymi yhteydenotto työntekijään (HR DESK)
Kyselyiden ulkoasun muokkaaminen
Monikieliset kyselyt
Hälytykset ennakoivaan johtamiseen
Teams- ja Slack-kyselyt
Nimetty asiakkuuspäällikkö ja 8 tuntia konsultaatiota
Käyttöönottokoulutus kaikille käyttäjille

Kiva Work Premium.

Kiva Work Premium tarjoaa yrityksellesi kaikki tarvittavat välineet ja toimintamallit menestyksekkääseen henkilöstömittaamiseen ja analytiikkaan.

Lue lisää Premium-versiosta painamalla alapuolella olevaa painiketta.

Bilia Oy Ab

”Kiva Work on tarjonnut meille aivan uudenlaisen tavan tehdä henkilöstökyselyjä.

Olemme voineet itse räätälöidä kyselyt yhdessä esihenkilöiden kanssa tarkemmin suoraan tiimitasolle ja tällä tavoin saamme arvokasta tietoa esihenkilölle.

Myös sovittujen kehityskohteiden seuranta on helpompaa, kun voi uudistaa kyselyn vaikka vain osittain ja katsoa miten tilanne on kehittynyt.

Alustan käyttö on helppoa ja tulokset ovat heti käytettävissä kyselyn päättymisen jälkeen.”

Mirva Pirkkalainen | Henkilöstöpäällikkö 

Braleva Kiinteistöpalvelut

”Kiva Workin Heatmapien kautta saimme ihan uudenlaisen katsauksen henkilöstön tyytyväisyyden ja hyvinvoinnin kokonaiskuvaan yhdellä silmäyksellä, mutta myös huomattavasti aiempaa tarkemman kurkistuksen tiimi- ja yksilötasolle. Turha tulkitseminen ja arvailu voivat jäädä nyt historiaan.”

Janita Koskiluoma | Henkilöstöjohtaja

Järvi-Suomen Terveys

”Kiva Work tarjoaa erinomaisen palvelukonseptin organisaation toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Kiva Workin henkilöstö- ja asiakaskokemuksen mittaamiseen räätälöitävä arviointityökalu sekä heidän tarjoama laadukas ja joustava palvelu tuovat lisäarvoa oman toiminnan arviointiin ja kehittämiseen.”

Markku Hämäläinen | Toimitusjohtaja

Haluatko kuulla lisää Kiva Workista?

Kiva Workin tiimi kertoo mielellään lisää Kiva Workista Neptonin ja Kiva Workin yhdistämisen eduista. Kaikkien Nepton-asiakkaiden käytettävissä on maksuton Lite-versio, jonka voit halutessasi päivittää Premium-versioon.

Ota yhteyttä Kiva Workin tiimiin tai varaa esittely painikkeen kautta. 

Helpompaa henkilöstöhallintoa, sujuvampaa arkea.

Yli 200 000 käyttäjää ja 1000 asiakasyritystä sen tietävät: Neptonissa hallitset kaikkea työsuhteisiin liittyvää tietoa helposti yhdessä ja samassa palvelussa. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta. Koko henkilöstö käyttää mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua – siksi käytössäsi on aina oikeaa ja ajantasaista tietoa.

TYÖAJANSEURANTAHR-RATKAISU | TYÖVUOROSUUNNITTELUPALKAT