Kohdenna työaikasi helposti kännykällä

Neptonin monipuoliset työajanseurannan ominaisuudet helpottavat päivittäistä toimintaa ja vähentävät merkittävästi manuaalisia välivaiheita.

Nepton hallitsee projektit, kustannuspaikat, työnumerot ja asiakkaat.

Neptoniin voi määritellä vapaasti niin asiakkaat, projektit, työnumerot kuin työvaiheetkin. Työaikakirjaukset voidaan kohdentaa helposti työpäivän aikana reaaliaikaisesti tai työviikon lopuksi osittamalla työmerkinnät kohdenteille. Kohdennetut tunnit voivat olla esimerkiksi yrityksen asiakaslaskutuksen tai projektiseurannan perusta. Ne auttavat myös hallitsemaan omaa ajankäyttöäsi ja ovat esimiehille hyvä apu johtamiseen. Neptonin monipuolisia raportteja on mahdollista hyödyntää niin henkilöstöhallinnon, palkanlaskennan kuin taloushallinnonkin tehtävissä.

Toimintafilosofiamme tärkein arvo on helppous.

Työajanhallinnan tuottama hyöty on suoraan verrannollinen sen käytön helppouteen. Helppous työntekijöille, esimiehille ja johtajille käyttää ratkaisuamme.

Nepton tuntee suomalaisten yritysten haasteet.

Tiesithän, että Nepton on suomalainen perheyritys ja kehitimme ensimmäisenä Suomessa työajanseurannan pilvipalvelun? Meidän asiakkaina on jo yli 300 yritystä kymmeniltä eri toimialoilta. Asiakkaidemme määrä kasvaa tällä hetkellä yli uuden 10 yrityksen kuukausivauhdilla. Työajanhallinnan käyttäjien määrä ylitti juuri 55.000 henkilön rajan. Tule mukaan tyytyväisten käyttäjiemme joukkoon!

Ota yhteyttä myyntitiimiimme 

Lisää lukemista

Katso webinaari: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.

Nepton Asiantuntijapäivä keräsi jopa 70 osallistujaa

Neptonin ensimmäistä Asiantuntijapäivää vietettiin 19.1.2024 hotelli Valossa, Helsingissä. Asiantuntijapäivään oli kutsuttu Neptonin jälleenmyyjiä sekä luotettuja kumppaneita, jotka työskentelevät helpomman henkilöstöhallinnon ja sujuvamman arjen asiantuntijoina omissa yrityksissään.

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.