Mobiili työajanseuranta

Tutustu edelläkävijän ominaisuksiin

Työajanhallinnan ratkaisuja uudistetaan, kun halutaan tarjota työntekijöille nykyaikainen ja helppokäyttöinen palvelu työtapahtumien ja poissaolojen merkitsemiseen. Uudistamistarpeen taustalla on useimmiten aikansa eläneet ja jäykät järjestelmät.

Neptonin uusi mobiililiittymä on selkeä, monipuolinen ja helppokäyttöinen.

Kännykkä nopeuttaa päivittäisten työmerkintöjen tekemistä, unohdusten tai virheiden korjaamista sekä poissaolomerkintöjen tekemistä historiaan tai tulevaisuuteen. Ennalta tiedossa olevan vuosiloman, poissaolomerkinnän tai saldo- / ylityövapaan merkitseminen oikealle ajanjaksolle onnistuu muutamassa sekunnissa.

Neptonin monipuoliset työajanseurannan ominaisuudet helpottavat päivittäistä toimintaa ja vähentävät merkittävästi manuaalisia välivaiheita.

Työaikakirjaukset voidaan tehdä kännykällä erittäin helposti ja nopeasti. Tämä lisää tuottavuutta ja työhyvinvointia.

Nepton hallitsee projektit, kustannuspaikat, työnumerot ja asiakkaat.

Neptoniin voi määritellä vapaasti niin asiakkaat, projektit, työnumerot kuin työvaiheetkin. Työaikakirjaukset voidaan kohdentaa helposti työpäivän aikana reaaliaikaisesti tai työviikon lopuksi osittamalla työmerkinnät kohdenteille. Kohdennetut tunnit voivat olla esimerkiksi yrityksen asiakaslaskutuksen tai projektiseurannan perusta. Ne auttavat myös hallitsemaan omaa ajankäyttöäsi ja ovat esimiehille hyvä apu johtamiseen. Neptonin monipuolisia raportteja on mahdollista hyödyntää niin henkilöstöhallinnon, palkanlaskennan kuin taloushallinnonkin tehtävissä.

Neptonilla työaikakirjaukset voidaan kohdentaa helposti työpäivän aikana tai sen jälkeen.

 

Mobiilin työajanseurannan hyötyjä

  • Helppo omaksua ja nopea käyttää
  • Saldo näkyvillä koko ajan
  • Ylityö voidaan ohjata saldoon, pankkiin, ylityökertymään ja palkkaan
  • Työntekijä voi korjata omat virheet ja unohdukset kännykällä
  • Työajan kohdistaminen reaaliaikaisesti tai päivän päätteeksi
  • Vuosilomat, poissaolot ja vapaat  voidaan merkitä nopeasti oikealle ajanjaksolle
  • Jos teet vuorotyötä, voidaan seuraavat vuorot tarkastaa nopeasti
  • Lakisääteinen työajanseuranta ja raportit

 

 

Toimintafilosofiamme tärkein arvo on helppous.

Työajanhallinnan tuottama hyöty on suoraan verrannollinen sen käytön helppouteen. Helppous työntekijöille, esimiehille ja johtajille käyttää ratkaisuamme pitää olla matala. Työntekijät voivat kirjoittaa kommentteja sekä esittää vuorotoiveita palvelussa. Kirjausten kopioinnilla pystytään merkitsemään käyttäjille tai käyttäjäryhmille yhdellä kertaa esimerkiksi koulutuksia tai muita tapahtumia.

Nepton tuntee suomalaisten yritysten haasteet.

Tiesithän, että Nepton on suomalainen perheyritys ja kehitimme ensimmäisenä Suomessa työajanseurannan pilvipalvelun? Asiakkainamme on jo 600 yritystä kymmeniltä eri toimialoilta. Asiakkaidemme määrä kasvaa tällä hetkellä yli 10 uuden yrityksen kuukausivauhdilla. Työajanhallinnan käyttäjien määrä ylitti juuri 85 000 henkilön rajan. Tule mukaan tyytyväisten käyttäjiemme joukkoon!