E.Ahlström helpottaa henkilöstöhallintoaan Neptonin avulla

E.Ahlström hyödyntää Neptonia työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa sekä henkilöstöhallinnon sujuvoittamisessa. Työntekijät ovat tyytyväisiä helppoon mobiilikäyttöön ja esimiehet kätevään seurantaan ja raportointiin.


E.Ahlström Oy on Suomen johtava ravintola-alan ammattilaisten tukku ja ravintolatarvikkeiden maahantuoja sekä suunnittelu- ja konseptitalo. Yli satavuotiaalla E.Ahlströmillä on nykyisin myös kuluttaja-asiakkaita palveleva verkkokauppa. Yrityksessä on töissä noin 50 henkeä varastolla Vuosaaressa sekä toimistolla ja Creative Studiolla Vallilassa. Yrityksellä on myös tytäryhtiö Virossa.

Työhyvinvointi on E.Ahlströmillä prioriteetti ja yrityksessä halutaan pitää henkilökunnasta hyvää huolta – siksi yritys halusi työajanhallinnan palvelun, jolla voi seurata vapaa-ajan ja työn tasapainoa. Yksi tärkeä kriteeri ratkaisun valinnalle työaikalain seuraamisen ja työhyvinvoinnin parantamisen lisäksi oli myös liikkuvan työn asettamat haasteet. Nepton Työajanseurantaa käytetään pääsääntöisesti kännykällä, mutta myös tietokoneella sekä varastolla sijaitsevalla kirjauslaitteella.

– Ehdottomasti parasta on, että pystymme helposti seuraamaan saldokertymiä ja hyödyntämään raportteja. Myös tuntien hyväksyminen on helppoa ja sairaslomien ja poissaolojen merkitseminen käy tosi kätevästi. Työntekijät ovat olleet todella tyytyväisiä siihen, että kirjaukset voi tehdä kännykällä ja niitä on myös helppo muokata jälkikäteen jos on tullut virheitä, E.Ahlströmin asiakaspalvelupäällikkö Essi Johansson kuvailee.

Työajanseurannan lisäksi E.Ahlström käyttää Neptonin Työvuorosuunnittelua sekä HR-ratkaisua. Yrityksessä ollaan erittäin tyytyväisiä Neptonin asiakaspalveluun ja tavoitettavuuteen.

– Olemme saaneet tarvitsemamme muutokset todella nopeasti ja joustavasti käyttöön. Yrittäjän näkökulmasta on ollut myös tärkeätä, että saamme Neptonilta HR-asiantuntijuutta. Neptonin kanssa on mennyt tosi hienosti jo siitä alkaen kun myynti aloitti ja päästiin käyttöönottovaiheeseen, joka oli todella sujuva. Se mitä myynti lupasi on myös toteutunut käytännössä, E.Ahlström Oy:n myyntijohtaja ja yrittäjä Teija Sääksmäki kertoo.

Katso video alla:


Lue lisää Suomen suosituimmasta työajanseurannasta >

Lisää lukemista

Etsimme Key Partner Manageria

Haluatko mukaan suomalaiseen kasvuyritykseen, jonka edistykselliset SaaS-ratkaisut tehostavat jo 750 asiakasyrityksen henkilöstöhallintoa? Palveluihimme kuuluvat Työajanseuranta, HR-ratkaisu, työvuorosuunnittelu sekä palkat. Näistä …

Näin varmistat riittävän tietosuojan ja tietoturvan

Tietoturva ja tietosuoja ovat nykyään kaiken toiminnan keskiössä. Yritysten ja organisaatioiden vastuulla on huolehtia siitä, että heidän käyttämänsä ratkaisut ovat …

Kun mahdottomasta tuli mahdollista – ja kuinka siitä selvittiin?

”Ei tällaista voi tapahtua.” ”Tällaista ei ole tapahtunut ikinä ennen.” ”En ole 30-vuotisen IT-urani aikana kuullut tällaisesta, saati että olisin …

We’re looking for talented software developers

We’re looking for .NET and PHP DEVELOPERS. for Nepton! Are you an experienced developer? Could we be the perfect match?