Nepton työajanseuranta käyttöön Rauhalan erinomaisella asiakaspalvelulla.

Neptonin tavoitteena on olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnon palvelu. Jotta tavoite voidaan saavuttaa, tarvitsemme yhteistyötä alan parhaiden yritysten kanssa. Perheyritys Rauhala Yhtiöt on ollut Neptonin kumppani jo vuodesta 2014.

Rauhala tuntee asiakkaansa.

Rauhalan kautta saat yrityksellesi käyttöön Neptonin työajanseurannan ja muut henkilöstöhallinnon ratkaisut kasvollisella asiakaspalvelulla. Parasta Rauhalan kanssa tehtävässä yhteistyössä on se, että samat, tutut asiantuntijat ovat asiakkaiden apuna aina ensimetreiltä ohjelman esittelystä ratkaisujen käyttöönottoon ja lopulta asiakastukeen. Rauhala tuntee asiakkaansa ja tämä tekee yhteistyöstä helppoa ja sujuvaa.

Työajan kohdentaminen

Laaja järjestelmä- ja osaamistarjonta.

Henkilökohtaisen asiakaskokemuksen lisäksi Rauhalan vahvuutena on laaja järjestelmä- ja osaamistarjonta. Yritykseltä löydät lisäksi Neptoniin liitettävän taloushallintojärjestelmän. Tarjoamaan kuuluu myös palkanlaskennan ulkoistuspalvelut yrityksille tytäryrityksen, tilitoimisto Priima Yrityslaskennan kautta. Neptonista TES:n ja sopimusten mukaisesti tulkittu tieto on helppo siirtää eteenpäin palkanlaskentaan.

Yli 30 vuoden kokemus.

Rauhalalla on yli 30 vuoden kokemus erilaisista yrityksistä, yhdistyksistä ja järjestelmistä. Päätoimipiste sijaitsee Seinäjoella, mutta yritys palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Neptonin käyttäjiä on mm. elintarvike-, kierrätys-, energiatuotanto-, kulttuuri-, teknologia- ja isännöintialoilta sekä liitoista, säätiöistä ja yhdistyksistä. Rauhalan vahvuutena on kyky mennä asiakkaan tarpeeseen, kertoa rehellisesti erilaiset toteutusvaihtoehdot ja yhteistyössä asiakkaan kanssa valita toimivimmat ratkaisut. Asiakastyytyväisyyskyselyssä yritys sai asiakkailtaan kokonaisarvosanan 4,5 / 5.

Ota yhteyttä Rauhalan asiantuntijoihin.

Mikäli Nepton työajanseuranta kiinnostaa ja yhteistyö Rauhalan kanssa, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihin: liiketoimintajohtaja Tommi Hakanpää, tommi.hakanpaa@rauhala.fi puh. 0201 210 242 sekä sovellusasiantuntija Laura Saarinen.