Vauhdilla kohti parasta vuotta

Neptonin toimitusjohtajana, yhtenä omistajista ja perustajista, voin todeta, että Nepton on hyvää vauhtia etenemässä kohti historiansa parasta vuotta. Nyt lähestytään vasta toukokuuta­­ – ja olemme tässä vaiheessa myynnilisesti 40% yli asetettujen tavoitteiden. Alkuvuoden uusasiakkaiden kasvu on ollut huikea. Implementoimme Neptonin käyttöön uusille asiakkaille yli 10 asiakkuuden kuukausivauhdilla. Vauhtimme ei koske vain myyntiä, vaan palvelumme uusiutuu ja kehittyy koko ajan. Alkuvuonna olemme uudistaneet täysin Neptonin mobiiliversion ,jolla työajanhallinta ja työvuorojen suunnittelu on entistäkin kätevämpää. Tämän lisäksi lanseerasimme helppokäyttöisen Nepton EasyHR – palvelun, joka on oiva ratkaisu yritysten henkilöstörekisterin hallintaan. Palveluamme on parannettu ja kehitetty monilla tavoin. Tämä työ jatkuu. Kansainvälisillä areenoilla olemme myös astuneet uuteen maahan. Lähitulevaisuudessa meillä on Ruotsin, Tanskan ja Venäjän lisäksi asiakkaita myös Eestissä.

Maailma muuttuu, kuuntelemme asiakkaiden tarpeita ja mietimme mitä voisimme tehdä vieläkin paremmin. Muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä mikään ohjelmisto ei voi koskaan olla valmis. Tästä syystä kehitystyön on oltava jatkuvaa ja pysähtymätöntä. Pysähtyminen ja luulo siitä, että ”kaikki on valmista” on sama asia, kuin seisoisi viimeisellä pysäkillä. GDPR asiat ovat tapetilla kun siirtymäaika loppuu. Neptonilla olemme tämän asian kanssa työskennelleet pitkään ja palvelumme täyttää nämä vaatimukset.

Jokainen toimari voi toki kirjoittaa blogin ja kehua tuotettaan sekä palveluaan usean A4:n verran. Asiakaspalaute – ja onnistumiset siellä asiakasrajapinnassa ovat kuitenkin ne asiat, mitkä ratkaisee. Palautteita kuullessani niissä toistuu ja korostuu palvelumme joustavuus, henkilökuntamme proaktiivisuus ja asiakastyytyväisyys.

Alkuvuotemme saavutukset eivät siis ole ihme. Se on kovan työn tulos, johon me kaikki neptoniitit olemme antaneet osamme. Kasvumme on osoittanut, että meillä on joustava, erinomainen tuote. Markkinoiden paras. Palvelumme takana on sitoutunut, ammattitaitoinen henkilökuntamme. Näillä eväin on hyvä jatkaa kohti vappua, loma-aikaa ja loppuvuotta.

 

Jukka Kivistö, toimitusjohtaja

Lisää lukemista

Nepton yhtenäisti vuorosuunnittelun ja työajanseurannan HUB logisticsilla 

Neptonin avulla työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu saatiin yhtenäistettyä kaikissa konsernin yksiköissä, kolmen eri alan työehtosopimuksia noudattavissa tehtävissä.

Saarni Nepton ostaa Abloyn Flexim-työajanseurantajärjestelmän liiketoiminnan

Kaksi merkittävää työaikaratkaisuiden toimijaa Saarni Nepton Oy ja Abloy Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Abloyn Flexim Pro/Compact -tuotteen liiketoiminta sekä tuotteen parissa työskentelevä henkilöstö siirtyvät osaksi Saarni Neptonia 1.4.2024 alkaen.

Katso webinaari: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.