Nepton Palkat – Uuden palvelun esittely 28.10.

Nepton Palkat - parempi ja leanimpi palkanlaskennan prosessi

Nepton Palkat tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden koko palkanlaskennan prosessiin. Virheet vähenevät ja aikaa sekä hermoja säästyy. Tervetuloa verkkotapahtumaan, jossa esittelemme uuden palvelun.


Uuden palvelun esittely: Nepton Palkat
torstaina 28.10. kello 9-10

Verkkotapahtumassa Neptonin toimitusjohtaja Jukka Kivistö esittelee Nepton Palkat -palvelun ja Likeit Economicsin Mikko Ylinen kertoo tarkemmin palvelun käyttöönotosta. Webinaarissa kuulet miksi Nepton Palkat kannattaa ottaa käyttöön:

✅ Reaaliaikainen näkymä koko palkanlaskennan prosessiin
Aiemmin palkassa olevat virheet huomattiin vasta kun palkka oli jo maksettu. Neptonissa näytetään reaaliaikainen palkkalaskelma sitä mukaa kun töitä kirjataan. Henkilön palkkatiedot, tehty työ, poissaolot, matkalaskut, kulukorvaukset ja muut palkkaan vaikuttavat tekijät ovat automaattisesti palkkalaskelmalla.

✅ Vähemmän virheitä – ja vähemmän hukattua aikaa
Helppo ja yhdessä käytettävä palkanlaskennan prosessi vähentää virheitä kaikilla – niin työntekijöillä, esimiehillä kuin HR- ja palkkahallinnossakin. Työajan kirjaukset, tulkinta, poissaolot ja palkat yhdessä järjestelmässä säästää aikaa ja kustannuksia. Nepton Palkat tarkoittaa leanimpaa palkkaprosessia – asiakas hyväksyy palkkalaskelmat, jonka jälkeen palkkahallinnon yhteistyökumppanimme Likeit Economics suorittaa palkanmaksun ja viranomaisvelvoitteet.

✅ Paremmilla prosesseilla parempaa bisnestä
Nepton Palkat auttaa johtoa ohjaamaan liiketoimintaa entistäkin tehokkaammin. Tiedon läpinäkyvyys  ja reaaliaikaisuus parantaa ennustettavuutta ja prosessien tehostuminen säästää aikaa tuottavampiin töihin. Ja ennen kaikkea: tyytyväinen henkilöstö tekee parempaa tulosta.

Webinaarin lopuksi on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Voit myös laittaa kysymyksesi etukäteen ilmoittautumislomakkeen viestikenttään.

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevalla lomakkeella niin lähetämme sinulle linkin Teams Live -tapahtumaan sähköpostilla. Kannattaa ilmoittautua mukaan vaikka et ehtisi osallistumaan – webinaari nauhoitetaan ja tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille!


Lisää lukemista

Katso webinaari: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.

Nepton Asiantuntijapäivä keräsi jopa 70 osallistujaa

Neptonin ensimmäistä Asiantuntijapäivää vietettiin 19.1.2024 hotelli Valossa, Helsingissä. Asiantuntijapäivään oli kutsuttu Neptonin jälleenmyyjiä sekä luotettuja kumppaneita, jotka työskentelevät helpomman henkilöstöhallinnon ja sujuvamman arjen asiantuntijoina omissa yrityksissään.

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.