Neptonin asiakaspalvelutiimi vahvistuu

Nepton Oy on jälleen vahvistanut osaamistaan asiakaspalvelutiimissä syksyn saavuttua. Riveihimme on liittynyt kaksi uutta asiantuntijaa työskentelemään Suomen suosituimman työajanseurannan ratkaisun parissa. Tervetuloa uudet Neptoniitit!


Raoul Plommer on aloittanut asiantuntijan roolissa Neptonin asiakaspalvelussa. Raoulilla on vuosien aikaisempi kokemus järjestösektorilta sekä julkisen sektorin hallinnollisista tehtävistä, kuten palkanlaskennasta sekä taloushallinnosta.

– En ollut ymmärtänytkään, miten monipuolista ja monimutkaista työajan seuraaminen voi ollakaan, Rauol kertoo alkutaipaleestaan Neptonin palvelun parissa.

Nepton ei ollut Raoulille entuudestaan tuttu yritys, eikä palvelu. Avoimeen työpaikkaan hän törmäsi Neptonilla työskentelevän kaverinsa kautta. Alku on lähtenyt hyvin rullaamaan missä on tukenut avuliaat ja mukavat työkaverit, vaikka paljon on ollut kysyttävää sekä työ on välillä muistuttanut salapoliisin työtä etsiessä ratkaisuja asiakkaiden kysymyksiin.

– Työpaikkailmoituksen luettuani se alkoi kiinnostamaan kovasti. Jo haastatteluvaiheessa tuli selväksi, että organisaatio haluaa kehittyä sekä kuunnella kehitysehdotuksia. Se on minulle merkittävä asia, että pääsee osallistumaan ja pohtimaan, kuinka asiat voidaan tehdä yksinkertaisemmin, Raoul kertoo.

Vapaa-ajallaan Raoul on edelleen mukana järjestöjen toiminnoissa niin puheenjohtajan kuin hallituksen jäsenenkin roolissa. Liikunnallista harrastusta ylläpitää  frisbeegolf.

 

Myös Pia Paakki on liittynyt Neptonin asiakaspalvelutiimiin asiantuntijan roolissa. Raoulin tavoin – hänkin sai vinkin Neptonilla työskentelevän kaverin kautta avoimesta roolista. Nepton ei ollut Pialle aiemmin tuttu palvelu. Pialla on vuosien kokemus asiakaspalvelusta Finnarilla ja lentokentältä.

-Minua motivoi uuden oppiminen. Alkuun tietenkin on ollut vähän turhauttavaa kun kaikkea ei tiedä, mutta tekemällä oppii ja asiantuntijan rooli asiakaspalvelussa on paras paikka päästä oppimaan Neptonin palvelu. Tunne siitä, että odotan pitkäaikaista työsuhdetta Neptonin kanssa on ensi hetkistä lähtien voimistunut,  Pia kertoo ensituntemuksista Neptonilla.

Pialla on viime aikoina herännyt mielenkiinto HR toimintoja kohtaan ja hän on suorittanut henkilöstöassistentin opinnot. Taustalta löytyy myös kursseja koskien stressin hallintaa ja henkistä hyvinvointia. Myös energiahoitajan opinnot täydentävät Pian osaamista. Pia saa liikunnasta voimaa arkeensa salilla käymisestä, joogasta, kahvakuulasta ja nyrkkeilystä.

-Olen oppinut, että omia ajatuksia voi ohjata tasapainoisempaan suuntaan ja mielellään kerron tästä muillekin. Ennen ajattelin, että kaikki elämässä on vain sattumasta kiinni mutta nyt olen oppinut ymmärtämään, ettei se ehkä olekkaan ihan niin, Pia kertoo.

 

Tutustu Suomen suosituimpaan työajanseurantaan

 

Lisää lukemista

Katso webinaari: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.

Nepton Asiantuntijapäivä keräsi jopa 70 osallistujaa

Neptonin ensimmäistä Asiantuntijapäivää vietettiin 19.1.2024 hotelli Valossa, Helsingissä. Asiantuntijapäivään oli kutsuttu Neptonin jälleenmyyjiä sekä luotettuja kumppaneita, jotka työskentelevät helpomman henkilöstöhallinnon ja sujuvamman arjen asiantuntijoina omissa yrityksissään.

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.