Kevään kehityspäivässä fokuksena yhteistyön kehittäminen

Saarni Neptonin “Neptoniitit” eli henkilöstö.

Pidimme perjantaina 21.4. koko työpäivän mittaisen kehityspäivän Saarni Neptonin henkilöstölle, jossa fokuksena oli tiimien välisen yhteistyön kehittäminen. Saimme paikan päälle osallistujia mukavan tasaisesti kaikista tiimeistä.

Työpajassa saatiin aikaan hyvää keskustelua kehittämisestä.

Kehityspäivän aikana teimme simulaatioharjoituksen ymmärtääksemme tyypillisiä projekteissa tapahtuvia onnistumisia sekä esille nousevia haasteita. Simulaation pohjalta työstimme sen aikana tehtyjä havaintoja käytännön toimenpiteiksi, joiden avulla voimme kehittää toimintaamme edelleen. Saimme aikaan vilkasta ja avointa keskustelua, minkä vuoksi saimme työstettyä paljon hyviä konkreettisia asioita jatkotyöstöä varten.

Kehityspäivässä vallitsi loistava tunnelma.

Oli mahtavaa nähdä näin paljon kollegoita näinä etätyöskentelyaikoina. Fiilis oli koko päivän ajan erittäin hyvä ja saimme nauttia myös lämpimän kevätauringon paisteesta.

Ryhmätöiden satoa.

Lisää lukemista

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.

Teollisuusuutiset: Neptonilta moderni ratkaisu työajan ja vuorokiertojen hallintaan

Neptonin ratkaisussa vuorokierron mallintaminen ja muutosten tekeminen on helppoa. Työntekijä näkee työvuoronsa ja kertymänsä reaaliajassa.

Nepton henkilöstöpäivä

Saarni Neptonilla aihetta juhlaan

Saarni Neptonilla on tänä vuonna ollut aihetta juhlaan huimasti kasvaneen käyttäjämäärän, uusien ominaisuuksien ja uusien kollegoiden vuoksi. Tässä artikkelissa kerromme kuluneen vuoden 2023 kohokohdista.

Nepton panostaa riskienhallintaan: Näin varmistat asiakkaiden tietojen turvallisuuden

Hallitsemme riskejä turvataksemme liiketoiminnan jatkuvuuden. Erityisesti pilvipalveluiden käytössä on tärkeää tunnistaa ja hallita riskejä.