Nepton Touch työaikapäätteitä päivitetty

Nepton Touch työaikapäätteet eivät vaadi enää erillistä virtakaapelia toimiakseen. Työaikapäätteet toimivat nyt testatusti PoE+ standardin kanssa. PoE eli Power over Ethernet mahdollistaa virransyötön päätteille Ethernet-kaapelia pitkin. Jatkossa on siis mahdollista käyttää Ethernet-kaapelia, jolla hoidetaan sekä virransyöttö että internet-yhteys. PoE:n myötä erillisen virtakaapelin tarve poistuu, mistä on hyötyä erityisesti paikoissa, joissa ei ole saatavilla virtalähdettä – nyt sijaintiin täytyy vetää vain yksi Ethernet-kaapeli. Jo käytössä olevia työaikapäätteitä voi myös halutessaan käyttää pelkän Ethernet-kaapelin ja splitterin kanssa, eikä työaikapäätettä tarvitse sitä varten uusia. 

Helpoimmillaan PoE:n käyttö vaatii vain erillisen Nepton Touch päätteeseen liitettävän PoE-splitterin hankinnan, mikä jakaa Ethernet-kaapelin virtakaapeliksi ja Ethernet-kaapeliksi. Mikäli Ethernet-kaapelissa ei oletuksena kulje virta, tarvitaan lisäksi PoE-injektorin asennus. Asiakas tai kumppani voi hankkia PoE+ standardin mukaiset vaadittavat laitteet itse tai ostaa ne Neptonin kautta.

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää, varaa tästä itsellesi maksuton 15min esittely tai lähetä meille viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Lisää lukemista

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.

Teollisuusuutiset: Neptonilta moderni ratkaisu työajan ja vuorokiertojen hallintaan

Neptonin ratkaisussa vuorokierron mallintaminen ja muutosten tekeminen on helppoa. Työntekijä näkee työvuoronsa ja kertymänsä reaaliajassa.

Nepton henkilöstöpäivä

Saarni Neptonilla aihetta juhlaan

Saarni Neptonilla on tänä vuonna ollut aihetta juhlaan huimasti kasvaneen käyttäjämäärän, uusien ominaisuuksien ja uusien kollegoiden vuoksi. Tässä artikkelissa kerromme kuluneen vuoden 2023 kohokohdista.

Nepton panostaa riskienhallintaan: Näin varmistat asiakkaiden tietojen turvallisuuden

Hallitsemme riskejä turvataksemme liiketoiminnan jatkuvuuden. Erityisesti pilvipalveluiden käytössä on tärkeää tunnistaa ja hallita riskejä.