Nepton Touch työaikapäätteitä päivitetty

Nepton Touch työaikapäätteet eivät vaadi enää erillistä virtakaapelia toimiakseen. Työaikapäätteet toimivat nyt testatusti PoE+ standardin kanssa. PoE eli Power over Ethernet mahdollistaa virransyötön päätteille Ethernet-kaapelia pitkin. Jatkossa on siis mahdollista käyttää Ethernet-kaapelia, jolla hoidetaan sekä virransyöttö että internet-yhteys. PoE:n myötä erillisen virtakaapelin tarve poistuu, mistä on hyötyä erityisesti paikoissa, joissa ei ole saatavilla virtalähdettä – nyt sijaintiin täytyy vetää vain yksi Ethernet-kaapeli. Jo käytössä olevia työaikapäätteitä voi myös halutessaan käyttää pelkän Ethernet-kaapelin ja splitterin kanssa, eikä työaikapäätettä tarvitse sitä varten uusia. 

Helpoimmillaan PoE:n käyttö vaatii vain erillisen Nepton Touch päätteeseen liitettävän PoE-splitterin hankinnan, mikä jakaa Ethernet-kaapelin virtakaapeliksi ja Ethernet-kaapeliksi. Mikäli Ethernet-kaapelissa ei oletuksena kulje virta, tarvitaan lisäksi PoE-injektorin asennus. Asiakas tai kumppani voi hankkia PoE+ standardin mukaiset vaadittavat laitteet itse tai ostaa ne Neptonin kautta.

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää, varaa tästä itsellesi maksuton 15min esittely tai lähetä meille viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Lisää lukemista

Webinaari: Työajanseuranta – miksi ja miten se kannattaa uudistaa?

Useampi markkinoilla oleva työajanseurannan ratkaisu lähestyy käyttöajan loppua ja tämä herättää kysymyksiä uuden järjestelmän valinnasta sekä siirtymäprosessista. Tämä webinaari tarjoaa …

Webinaari: Tehosta työtä HR:ssä järjestelmiä integroimalla – Mahdollista saumaton tiedonkulku

Tervetuloa kuulemaan webinaariin kuinka voit tehostaa organisaationne toimintaa yhdistämällä eri järjestelmiä!

Nepton yhtenäisti vuorosuunnittelun ja työajanseurannan HUB logisticsilla 

Neptonin avulla työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu saatiin yhtenäistettyä kaikissa konsernin yksiköissä, kolmen eri alan työehtosopimuksia noudattavissa tehtävissä.

Saarni Nepton ostaa Abloyn Flexim-työajanseurantajärjestelmän liiketoiminnan

Kaksi merkittävää työaikaratkaisuiden toimijaa Saarni Nepton Oy ja Abloy Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Abloyn Flexim Pro/Compact -tuotteen liiketoiminta sekä tuotteen parissa työskentelevä henkilöstö siirtyvät osaksi Saarni Neptonia 1.4.2024 alkaen.