Nepton Touch työaikapäätteitä päivitetty

Nepton Touch työaikapäätteet eivät vaadi enää erillistä virtakaapelia toimiakseen. Työaikapäätteet toimivat nyt testatusti PoE+ standardin kanssa. PoE eli Power over Ethernet mahdollistaa virransyötön päätteille Ethernet-kaapelia pitkin. Jatkossa on siis mahdollista käyttää Ethernet-kaapelia, jolla hoidetaan sekä virransyöttö että internet-yhteys. PoE:n myötä erillisen virtakaapelin tarve poistuu, mistä on hyötyä erityisesti paikoissa, joissa ei ole saatavilla virtalähdettä – nyt sijaintiin täytyy vetää vain yksi Ethernet-kaapeli. Jo käytössä olevia työaikapäätteitä voi myös halutessaan käyttää pelkän Ethernet-kaapelin ja splitterin kanssa, eikä työaikapäätettä tarvitse sitä varten uusia. 

Helpoimmillaan PoE:n käyttö vaatii vain erillisen Nepton Touch päätteeseen liitettävän PoE-splitterin hankinnan, mikä jakaa Ethernet-kaapelin virtakaapeliksi ja Ethernet-kaapeliksi. Mikäli Ethernet-kaapelissa ei oletuksena kulje virta, tarvitaan lisäksi PoE-injektorin asennus. Asiakas tai kumppani voi hankkia PoE+ standardin mukaiset vaadittavat laitteet itse tai ostaa ne Neptonin kautta.

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää, varaa tästä itsellesi maksuton 15min esittely tai lähetä meille viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Lisää lukemista

Integrata ja Nepton: Kotimaiset kasvuyhtiöt kättelivät kumppanuuden

HR-alan edelläkävijä Integrata Oy ja Suomen suosituimman työajanseurannan tekijä Saarni Nepton Oy ovat solmineet kumppanuuden vastatakseen entistä paremmin asiakkaiden täsmätarpeisiin.

Nepton Touch työaikapäätteitä päivitetty

Nepton Touch työaikapääte toimivat nyt testatusti PoE+ standardin kanssa.

Työajanseuranta: Ostajan opas

Lataa täältä Työajanseuranta: Ostajan opas. Oppaasta löydät ohjeet mm. työajanseurannan tarpeiden kartoittamiseen ja uudistamiseen.

Katso tallenne: Nepton News 2/2023

Katso alta tallenne Nepton Newsista, joka pidettiin keskiviikkona 10.5. klo 09-09.30. Lähetyksessä asiaa Neptonin toimintaan ja palveluun tulleista uudistuksista sekä …