Nepton Asiantuntijapäivä keräsi jopa 70 osallistujaa

Neptonin ensimmäistä Asiantuntijapäivää vietettiin 19.1.2024 hotelli Valossa, Helsingissä. Asiantuntijapäivään oli kutsuttu Neptonin jälleenmyyjiä sekä luotettuja kumppaneita, jotka työskentelevät helpomman henkilöstöhallinnon ja sujuvamman arjen asiantuntijoina omissa yrityksissään. 

Asiakkaan etu yhteisenä tavoitteena

Asiantuntijapäivä on Neptonin kumppaneille ja omalle henkilöstölle suunnattu tapahtuma, joka järjestetään aina puolivuosittain. Tapahtuman tarkoituksena on vaihtaa kuulumisia, pitää työpajoja, tiivistää yhteistyötä sekä juhlia onnistumisia. Asiantuntijapäivässä puhunut Neptonin toimitusjohtaja Jukka Kivistö kuvailee päivän tunnelmia näin:


“Oli erittäin hienoa nähdä iso joukko osaajia Nepton asiantuntijapäivässä. Oli myös ilo nähdä, että kaikkia meitä ohjaa halu toimittaa asiakkaillemme mahdollisimman hyviä palveluja. Iso kiitos kumppaneillemme luottamuksesta. Työskentelemme kaikki asiakkaan etua kohti, ja päivän tuloksena syntyi myös yhteistyötä kumppaneidemme kesken.”


Kumppaneiden muistaminen asiantuntijapäivillä

Asiakkaamme Metson puheenvuoro

Metson HR Operations and Systems Manager Minna Renholm piti innostavan puheenvuoron Asiantuntijapäivässä Neptonin käyttöönotosta. Hän kertoi heidän yrityksensä projektin olleen laaja ja haastava, mutta lopputuloksena syntyi kokonaisuus, johon he ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Myös työntekijöiltä saadut palautteet ovat olleet positiivisia. Minna kutsuukin Neptonia tarpeeksi pieneksi ollakseen ketterä, mutta tarpeeksi isoksi ollakseen uskottava. Erityiskiitosta saivat Neptonin asiakaspalveluhalukkuus ja rehellisyys.

Neptonin luotettuja palveluita

Neptonin luotetuista palveluista päivillä puhuivat Saarni Cloud -yhteisöön kuuluvan Saarni Learningin myyntipäällikkö Katja Häkkinen sekä asiakasmenestyspäällikkö Henna-Riikka Ahvenjärvi. He kertoivat Priima-oppimisalustasta sekä sen mahdollisuuksista Neptonin käyttäjille:

– Jo viime keväästä lähtien Priima-oppimisalustan Lite-versio on ollut kaikkien Nepton käyttäjien saatavilla. Tämä vahvistaa entisestään Neptonin ekosysteemiä, mahdollistaen esim. lakisääteisten koulutusten suorittamisen ja raportoinnin verkkoalustalla, Katja kommentoi. 

Myös Saarni Cloudin SaaS-yhteisöön kuuluva Kiva Work esittäytyi päivässä yrityksen myyntijohtajan, Konsta Matikaisen johdolla. Konsta kertoi Kiva Workin täysin automatisoidusta henkilöstökysely- ja analytiikka-alustasta:

– Kiva Work auttaa yrityksiä mittaamaan, analysoimaan ja kehittämään heidän henkilöstökokemustaan ja siihen liittyviä aiheita. Palvelumme on ollut loppuvuodesta 2023 asti suoraan käytettävissä Neptonin käyttöliittymässä.

Helpompaa henkilöstöhallintoa ja sujuvampaa arkea

Nepton on palvelukokonaisuus, jolla hallitset kaikkea työsuhteisiin liittyvää tietoa helposti yhdessä ja samassa palvelussa. Neptonilla on yli 150 000 käyttäjää sekä 850 asiakasyritystä, ja yrityksen tavoitteena on tarjota helpompaa henkilöstöhallintoa sekä sujuvampaa arkea yhteistyökumppaneilleen ja asiakkailleen. Seuraava Neptonin Asiantuntijapäivä pidetään alkysyksystä 2024.

Lisää lukemista

Osallistu webinaariin: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.

Nepton Asiantuntijapäivä keräsi jopa 70 osallistujaa

Neptonin ensimmäistä Asiantuntijapäivää vietettiin 19.1.2024 hotelli Valossa, Helsingissä. Asiantuntijapäivään oli kutsuttu Neptonin jälleenmyyjiä sekä luotettuja kumppaneita, jotka työskentelevät helpomman henkilöstöhallinnon ja sujuvamman arjen asiantuntijoina omissa yrityksissään.

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.