Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Myyntijohtajana Neptonissa aloittanut Mikko kertoo nauttivansa eniten ihmisten kanssa työskentelystä. 

– Kukaan meistä ei pärjää täällä yksin, vaan yhdessä tekeminen yhteisiin maaleihin ratkaisee pelin. Neptonin asiakkuudet ja myynti vaativat toimiakseen koko yrityksen panosta ja osaamista, hän sanoo.

Johtava yritys ja ratkaisu työajanhallinnassa

Mikko kiinnostui Saarni Neptonista, koska se on johtava yritys ja ratkaisu työajanhallinnassa. Myös sillä, että Nepton tekee kannattavaa kasvua ja sen asiakkaita arvostetaan, on merkitystä. Erittäin tärkeäksi hän nostaa niin ikään työyhteisön asenteen ja ammattitaidon, joiden hän kertoo olevan yrityksessä erittäin korkealla tasolla. 

Hyvä koulutuskombo

Mikko on tehnyt ohjelmistoalalla pitkään töitä. Hänen koulutuksensa on teknilliskaupallinen, eli tälle alalle varsin täydellinen. Siinä missä tekninen osaaminen auttaa ymmärtämään tuotetta ja sen tuomia mahdollisuuksia, niin kaupallinen osaaminen puolestaan on hyödyksi myynnissä ja markkinoinnissa sekä asiakkaiden liiketoiminnan lukutaidossa.


“Paras ratkaisu syntyy silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa, Mikko kiteyttää.”


Myyntijohtajan menestystekijöitä

Mikko kertoo, että myyntijohtajana menestyäkseen tulee olla kyky ja innostus oppia uutta sekä ymmärtää ympärillä tapahtuvia asioita. Lisäksi tarvitaan halu tehdä yhteistyötä yhteisten päämäärien eteen. Asiakkaiden parissa työskennellessä tulisi myös ymmärtää miten oma tuote palvelee parhaiten heidän liiketoiminnallisia tavoitteitaan.

Vastuuvalmentajana kentällä

Vapaa-ajalla Mikko viihtyy liikunnan parissa. Hän harrastaa höntsäkiekkoilua, golfia ja punttia sekä toimii TPS U12-jääkiekkojoukkueen vastuuvalmentajana. Kun kysymme, eroaako hänen työminänsä vapaa-ajan minästä, niin vastaus on selkeä ei: 

“Samat asiat korostuvat. Innokkuus tehdä asioita ja olla monessa mukana ovat kummassakin läsnä.

Lisää lukemista

Osallistu webinaariin: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.

Nepton Asiantuntijapäivä keräsi jopa 70 osallistujaa

Neptonin ensimmäistä Asiantuntijapäivää vietettiin 19.1.2024 hotelli Valossa, Helsingissä. Asiantuntijapäivään oli kutsuttu Neptonin jälleenmyyjiä sekä luotettuja kumppaneita, jotka työskentelevät helpomman henkilöstöhallinnon ja sujuvamman arjen asiantuntijoina omissa yrityksissään.

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.