Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Myyntijohtajana Neptonissa aloittanut Mikko kertoo nauttivansa eniten ihmisten kanssa työskentelystä. 

– Kukaan meistä ei pärjää täällä yksin, vaan yhdessä tekeminen yhteisiin maaleihin ratkaisee pelin. Neptonin asiakkuudet ja myynti vaativat toimiakseen koko yrityksen panosta ja osaamista, hän sanoo.

Johtava yritys ja ratkaisu työajanhallinnassa

Mikko kiinnostui Saarni Neptonista, koska se on johtava yritys ja ratkaisu työajanhallinnassa. Myös sillä, että Nepton tekee kannattavaa kasvua ja sen asiakkaita arvostetaan, on merkitystä. Erittäin tärkeäksi hän nostaa niin ikään työyhteisön asenteen ja ammattitaidon, joiden hän kertoo olevan yrityksessä erittäin korkealla tasolla. 

Hyvä koulutuskombo

Mikko on tehnyt ohjelmistoalalla pitkään töitä. Hänen koulutuksensa on teknilliskaupallinen, eli tälle alalle varsin täydellinen. Siinä missä tekninen osaaminen auttaa ymmärtämään tuotetta ja sen tuomia mahdollisuuksia, niin kaupallinen osaaminen puolestaan on hyödyksi myynnissä ja markkinoinnissa sekä asiakkaiden liiketoiminnan lukutaidossa.


“Paras ratkaisu syntyy silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa, Mikko kiteyttää.”


Myyntijohtajan menestystekijöitä

Mikko kertoo, että myyntijohtajana menestyäkseen tulee olla kyky ja innostus oppia uutta sekä ymmärtää ympärillä tapahtuvia asioita. Lisäksi tarvitaan halu tehdä yhteistyötä yhteisten päämäärien eteen. Asiakkaiden parissa työskennellessä tulisi myös ymmärtää miten oma tuote palvelee parhaiten heidän liiketoiminnallisia tavoitteitaan.

Vastuuvalmentajana kentällä

Vapaa-ajalla Mikko viihtyy liikunnan parissa. Hän harrastaa höntsäkiekkoilua, golfia ja punttia sekä toimii TPS U12-jääkiekkojoukkueen vastuuvalmentajana. Kun kysymme, eroaako hänen työminänsä vapaa-ajan minästä, niin vastaus on selkeä ei: 

“Samat asiat korostuvat. Innokkuus tehdä asioita ja olla monessa mukana ovat kummassakin läsnä.

Lisää lukemista

Webinaari: Nepton Palkat -palvelun lanseeraus

Manuaalinen työ ja virheet vähenevät palkanlaskennasta Nepton Palkat -palvelulla. Katso tallenne palvelun lanseerauksen webinaarista.

Webinaari: Työajanseuranta – miksi ja miten se kannattaa uudistaa?

Useampi markkinoilla oleva työajanseurannan ratkaisu lähestyy käyttöajan loppua ja tämä herättää kysymyksiä uuden järjestelmän valinnasta sekä siirtymäprosessista. Tämä webinaari tarjoaa …

Webinaari: Tehosta työtä HR:ssä järjestelmiä integroimalla – Mahdollista saumaton tiedonkulku

Tervetuloa kuulemaan webinaariin kuinka voit tehostaa organisaationne toimintaa yhdistämällä eri järjestelmiä!

Nepton yhtenäisti vuorosuunnittelun ja työajanseurannan HUB logisticsilla 

Neptonin avulla työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu saatiin yhtenäistettyä kaikissa konsernin yksiköissä, kolmen eri alan työehtosopimuksia noudattavissa tehtävissä.