Uusia osaajia Neptoniin

nepton työajanseuranta on suomen suosituin

Nepton Oy on vahvistanut merkittävästi osaamistaan kuluvan syksyn aikana. Riveihimme on liittynyt neljä uutta ammattilaista työskentelemään Suomen suosituimman työajanseurannan ratkaisun parissa. Tervetuloa uudet Neptoniitit!


Esko Orre Nepton

Esko Orre on liittynyt Neptonin riveihin PHP-kehittäjän roolissa. Esko työskentelee osana Neptonin kehitystiimiä parantaen palveluamme entisestään ja kehittäen jo kattavia ominaisuuksia.

– Vaikka Nepton ei ollut minulle entuudestaan tuttu palvelu tai yritys, ensivaikutelma oli erittäin hyvä. Odotan mielenkiintoisia hommia sekä hyvää yhteishenkeä, mitä Neptonilla on tarjottavana, kertoo Esko.

Eskolla on 12 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä joten hänen osaaminen tulee olemaan isossa osassa Neptonin tuotekehitystä. Aikaisemmissa tehtävissään hän on ollut tekemässä asiakkaille räätälöityjä työkaluja mitkä tukevat päivittäisen liiketoiminnan onnistumista ja sujuvuutta. Hänen tehtäviinsä on kuulunut paljon erilaisten järjestelmäintegraatioiden rakentamista.

– Asiakkaille mielekkään palvelun toteuttaminen sekä erilaisten ongelmien ratkominen ovat hyvin mielenkiintoisia asioita PHP kehittäjän roolissa, Esko sanoo.

Vapaa-ajalla tietokoneella on myös roolinsa. Esko harrastaa musikkiia ja tekee elektronista musiikkia tietokoneella. Musiikkiharrastus ulottuu kuitenkin myös kosketinsoittajana toimimiseen bändissä, missä musiikkityyli on rokimpaa. Jalkapallo on iso osa Eskon vapaa-aikaa. Hän kiertää paljon Euroopassa seuraten Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen pelejä sekä toimii maajoukkueen kannattajayhdistyksen vuoden 2020 hallituksessa. Päivittäisestä ulkoilusta pitää huolen perheen kromfohrländer-rotuinen koira.


Raine Rimpilä NeptonMyös Raine Rimpilän ammattitaito on jatkossa Neptonin PHP-kehitystiimin käytössä. Rainella on kandidaatin tutkinto tietojenkäsittelytieteistä (computer science) Helsingin yliopistosta ja vuosien kokemus PHP-kehittäjänä toimimisesta. Hän siirtyy Neptonille Nightingale Health Oy:n palveluksesta ja kehittäjän roolista. Tätä aikaisemmin Raine työskenteli useita vuosia Huuto.netin kehitystiimissä.

– Huuto.netillä kehitimme palvelua hyvin saman tyyppisellä alustalla ja samoja teknologioita käyttäen kuin mitä Neptonilla on käytössä. Myös Neptonilla käytettävä Front-End reactin parissa työskentely on entuudestaan tuttua, kertoo Raine.

Rainen rekrytointi tapahtui täysin etänä koronatilanteesta johtuen. Ensimmäistä kertaa hän asteli Neptonin toimitiloihin Perkkaalle ensimmäisenä työpäivänä.

– Rekrytointiprosessi sujui hyvin etänäkin ja onhan se aikataulujen sovittamisen kannalta helpompaa, Raine sanoo.
Ensimmäiset hetket uudessa työpaikassa ovat lähteneet sujumaan hienosti.

– Paljon on opeteltavaa, Neptonin palvelu on laaja ja monipuolinen. Porukka Neptonilla on oikein kivaa ja tiimissä on hyviä työkavereita, Raine kertoo.

Vapaa-ajallaan Raine viihtyy lautapelien parissa sekä kesäisin harrastaen suunnistusta kauniissa Suomen luonnossa.


Paula Värtelä NeptonPaula Värtelä liittyi vahvistamaan Neptonin asiakaspalvelutiimin toimintaa asiantuntijan roolissa. Asiakaspalvelutiimi on ensisijainen kontakti Neptonin kasvavalle asiakaskunnalle, kun asiakkaidemme pääkäyttäjät tarvitset neuvoja ja vinkkejä palvelumme sujuvassa käytössä. Paulalla oli Neptonissa tuttuja entuudestaan; hiljattain kehittäjätiimiimme liittynyt Esko Orre on aiemminkin tehnyt tiivistä yhteistyötä Paulan kanssa kehitys- ja asiakasprojekteissa.

– Todellisuus on vastannut odotuksia uudesta työstä. Neptonin palvelu on laaja ja siinä on paljon opittavaa, mikä tekee työstä haastavaa ja mielenkiintoista. Neptonilla on rento ja lämmin fiilis olla töissä, kertoo Paula ensimmäisten viikkojen jälkeen Neptonilla.

Paula on aikaisemmin työskennellyt Customer Success Managerina vastaten asiakassuhteiden hoidosta B2B ulkoistuspalveluja tuottavassa yrityksessä. Asiakaspalvelun alalta uraa on takana jo kymmenisen vuotta. Työpaikan vaihto poikkeuksellisena aikana, ihmisten tehdessä paljon etätöitä, oli Paulalle uusi tilanne.

– Neptonilla uuden työntekijän perehdytys etäaikana oli hoidettu hienosti. Rennot ja mukavat tiimikaverit ovat tulleet paikalle toimistolle tervehtimään ja vetämään perehdytyksiä. Neptonin joustavuus työnantajana on myös korostunut, perehdytykset oltiin valmiina tekemään toiveideni mukaisesti – etänä tai paikan päällä, Paula kertoo.

Työn ulkopuolella Paulan arkea rytmittää perhe ja pienen pojan äitiys. Vapaa-ajalla Paula on innokas maailmanmatkaaja ja on asunut ulkomailla, viimeksi Lontoossa. Mieleenpainuvimpina matkakohteina Paula mainitsee Japanin, jossa historia ja modernius näkyvät upeasti päällekkäin, sekä Uuden-Seelannin ja sen mahtavan vaihtelevan luonnon. Tulevaisuuden unelmakohde – sitten kun matkalle taas pääsee – on Etelä-Afrikka. Uusia matkoja odotellessa Paula tykkää viettää aikaansa luonnossa kävellen ja hyvää kirjaa lukien.


Katri Mannila NeptonKatri Mannila on aloittanut projektipäällikkönä. Neptonin asiakasmäärä jatkaa vauhdikasta kasvuaan ja myös jo olemassa olevat asiakkaat tarvitsevat laajennuksia sekä lisäpalveluita jotka tuovat lisäarvoa heidän liiketoiminnalle. Projektitiimi on avainlinkki toteuttamassa asiakkaiden toteutuksia.

Katrilla on kokemusta sekä HR-työskentelystä että projektien toteutuksista niin projektipäällikkönä kuin muissakin erilaisten projektien tiimien jäsenenä työskentelystä IT-alalla.

– On hienoa, että Neptonilla voi yhdistää kokemuksen HR-osaamisesta ja IT-projektien läpiviemisestä. Nepton ei ollut itselleni aikaisemmin tuttu palvelu, mutta nyt kun olen kertonut olevani täällä töissä on moni tuttava kertonut olevansa Neptonin tyytyväinen käyttäjä, Katri kertoo.

Myös Katrin rekrytointi ja aloittaminen uudessa työssä tapahtui näinä poikkeuksellisina aikoina. Katri on tyytyväinen, että perehdytystä on voitu järjestää myös livenä. Asiakastapaamisiin ei ole vielä päässyt paikan päälle ja hän odottaakiin aikaa, kun voidaan taas tavata kasvotusten. Katri odottaa myös, että pääsee kehittymään työssään ja tekemään töitä asiakkaiden ratkaisujen parissa. Ensimmäiset hetket Neptonilla ovat olleet Katrille positiivisia kokemuksia.

– Ensimmäisinä päivinä Neptonilla tuntui, kuin olisi kotiin tullut. Työkaverit ovat mukavia ja avuliaita, ilmapiiri on kotoisa ja lämmin.

Töiden vastapainona Katrille on mieluisia asioita mökkeily, luonnossa liikkuminen ja perheen sekä ystävien kanssa ajan viettäminen.


Tutustu Suomen suosituimpaan työajanseurantaan

Lisää lukemista

Nepton yhtenäisti vuorosuunnittelun ja työajanseurannan HUB logisticsilla 

Neptonin avulla työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu saatiin yhtenäistettyä kaikissa konsernin yksiköissä, kolmen eri alan työehtosopimuksia noudattavissa tehtävissä.

Saarni Nepton ostaa Abloyn Flexim-työajanseurantajärjestelmän liiketoiminnan

Kaksi merkittävää työaikaratkaisuiden toimijaa Saarni Nepton Oy ja Abloy Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Abloyn Flexim Pro/Compact -tuotteen liiketoiminta sekä tuotteen parissa työskentelevä henkilöstö siirtyvät osaksi Saarni Neptonia 1.4.2024 alkaen.

Katso webinaari: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.