BarraCode nyt liitettävissä Nepton-palveluun

Nepton ja Grinhouse Oy:n BarraCode laskutus- ja asiakkuudenhallintajärjestelmä on nyt mahdollista liittää toisiinsa reaaliaikaisella liittymällä.

Integraation aktivoinnin jälkeen laskutettavat tunnit Neptonin työajanseurannassa näkyvät reaaliajassa BarraCodessa. Voit tehdä ja lähettää laskut silloin kun itse haluat. BarraCodeen lisätyt asiakkaat saat halutessasi automaattisesti Neptoniin projekteiksi.

Lisätietoja Barracode laskutus- ja asiakkuudenhallinnan hyödyistä voit lukea täältä. Saadaksesi lisätietoja liittymän toiminnasta sekä kyvykkyydestä pyydämme olemaan yhteydessä suoraan BarraCoden asiantuntijoihin.

Lisää lukemista

Teollisuusuutiset: Neptonilta moderni ratkaisu työajan ja vuorokiertojen hallintaan

Neptonin ratkaisussa vuorokierron mallintaminen ja muutosten tekeminen on helppoa. Työntekijä näkee työvuoronsa ja kertymänsä reaaliajassa.

Nepton henkilöstöpäivä

Saarni Neptonilla aihetta juhlaan

Saarni Neptonilla on tänä vuonna ollut aihetta juhlaan huimasti kasvaneen käyttäjämäärän, uusien ominaisuuksien ja uusien kollegoiden vuoksi. Tässä artikkelissa kerromme kuluneen vuoden 2023 kohokohdista.

Nepton panostaa riskienhallintaan: Näin varmistat asiakkaiden tietojen turvallisuuden

Hallitsemme riskejä turvataksemme liiketoiminnan jatkuvuuden. Erityisesti pilvipalveluiden käytössä on tärkeää tunnistaa ja hallita riskejä.

Katso tallenne: Nepton + Kiva Work

Voitte jatkossa kehittää henkilöstökokemustanne suoraan Neptonissa, kun lisäsimme konserniimme kuuluvan Kiva Work -palvelun osaksi Neptonia