BarraCode nyt liitettävissä Nepton-palveluun

Nepton ja Grinhouse Oy:n BarraCode laskutus- ja asiakkuudenhallintajärjestelmä on nyt mahdollista liittää toisiinsa reaaliaikaisella liittymällä.

Integraation aktivoinnin jälkeen laskutettavat tunnit Neptonin työajanseurannassa näkyvät reaaliajassa BarraCodessa. Voit tehdä ja lähettää laskut silloin kun itse haluat. BarraCodeen lisätyt asiakkaat saat halutessasi automaattisesti Neptoniin projekteiksi.

Lisätietoja Barracode laskutus- ja asiakkuudenhallinnan hyödyistä voit lukea täältä. Saadaksesi lisätietoja liittymän toiminnasta sekä kyvykkyydestä pyydämme olemaan yhteydessä suoraan BarraCoden asiantuntijoihin.

Lisää lukemista

Sari ja Toni asiantuntijoiksi asiakaspalvelutiimiin

Maaliskuun alussa Saarni Neptonin henkilöstö vahvistui, kun Sari Huttunen ja Toni Diaz aloittavat asiantuntijoina asiakaspalvelussamme.

BarraCode nyt liitettävissä Nepton-palveluun

Nepton ja Grinhouse Oy:n BarraCode laskutus- asiakkuudenhallintajärjestelmä on nyt mahdollista liittää toisiinsa reaaliaikaisella liittymällä.

Katso tallenne: Nepton News 1/2023

Katso alta tallenne Nepton Newsista, joka pidettiin torstaina 12.1. klo 14-14.45. Lähetyksessä asiaa Neptonin toimintaan ja palveluun tulleista uudistuksista sekä …

Näin varmistat riittävän tietosuojan ja tietoturvan

Tietoturva ja tietosuoja ovat nykyään kaiken toiminnan keskiössä. Yritysten ja organisaatioiden vastuulla on huolehtia siitä, että heidän käyttämänsä ratkaisut ovat …