BarraCode nyt liitettävissä Nepton-palveluun

Nepton ja Grinhouse Oy:n BarraCode laskutus- ja asiakkuudenhallintajärjestelmä on nyt mahdollista liittää toisiinsa reaaliaikaisella liittymällä.

Integraation aktivoinnin jälkeen laskutettavat tunnit Neptonin työajanseurannassa näkyvät reaaliajassa BarraCodessa. Voit tehdä ja lähettää laskut silloin kun itse haluat. BarraCodeen lisätyt asiakkaat saat halutessasi automaattisesti Neptoniin projekteiksi.

Lisätietoja Barracode laskutus- ja asiakkuudenhallinnan hyödyistä voit lukea täältä. Saadaksesi lisätietoja liittymän toiminnasta sekä kyvykkyydestä pyydämme olemaan yhteydessä suoraan BarraCoden asiantuntijoihin.

Lisää lukemista

Nepton yhtenäisti vuorosuunnittelun ja työajanseurannan HUB logisticsilla 

Neptonin avulla työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu saatiin yhtenäistettyä kaikissa konsernin yksiköissä, kolmen eri alan työehtosopimuksia noudattavissa tehtävissä.

Saarni Nepton ostaa Abloyn Flexim-työajanseurantajärjestelmän liiketoiminnan

Kaksi merkittävää työaikaratkaisuiden toimijaa Saarni Nepton Oy ja Abloy Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Abloyn Flexim Pro/Compact -tuotteen liiketoiminta sekä tuotteen parissa työskentelevä henkilöstö siirtyvät osaksi Saarni Neptonia 1.4.2024 alkaen.

Katso webinaari: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.