BarraCode nyt liitettävissä Nepton-palveluun

Nepton ja Grinhouse Oy:n BarraCode laskutus- ja asiakkuudenhallintajärjestelmä on nyt mahdollista liittää toisiinsa reaaliaikaisella liittymällä.

Integraation aktivoinnin jälkeen laskutettavat tunnit Neptonin työajanseurannassa näkyvät reaaliajassa BarraCodessa. Voit tehdä ja lähettää laskut silloin kun itse haluat. BarraCodeen lisätyt asiakkaat saat halutessasi automaattisesti Neptoniin projekteiksi.

Lisätietoja Barracode laskutus- ja asiakkuudenhallinnan hyödyistä voit lukea täältä. Saadaksesi lisätietoja liittymän toiminnasta sekä kyvykkyydestä pyydämme olemaan yhteydessä suoraan BarraCoden asiantuntijoihin.

Lisää lukemista

Saarni Nepton tuo palkanlaskentaohjelmiston osaksi palvelukokonaisuuttaan

Työajanseurannastaan tunnettu Saarni Nepton on tuonut palkanlaskennan osaksi henkilöstöhallinnon SaaS-palveluaan. Nepton yhdistää jatkossa kaikki työsuhteisiin, vuorosuunnitteluun, työaikaan, palkanlaskentaan, henkilöstökyselyihin ja perehdyttämiseen liittyvät toiminnot yhteen helppokäyttöiseen pilvipalveluun.

Webinaari: Nepton Palkat -palvelun lanseeraus

Manuaalinen työ ja virheet vähenevät palkanlaskennasta Nepton Palkat -palvelulla. Katso tallenne palvelun lanseerauksen webinaarista.

Abloy Flexim Pro on nyt Nepton Flexim Pro

Abloy Flexim Pro:n tuotenimi on jatkossa Nepton Flexim Pro. Nepton Flexim Pro on uusin saatavilla oleva versio Flexim-asiakkaille.

Webinaari: Työajanseuranta – miksi ja miten se kannattaa uudistaa?

Useampi markkinoilla oleva työajanseurannan ratkaisu lähestyy käyttöajan loppua ja tämä herättää kysymyksiä uuden järjestelmän valinnasta sekä siirtymäprosessista. Tämä webinaari tarjoaa …