BarraCode nyt liitettävissä Nepton-palveluun

Nepton ja Grinhouse Oy:n BarraCode laskutus- ja asiakkuudenhallintajärjestelmä on nyt mahdollista liittää toisiinsa reaaliaikaisella liittymällä.

Integraation aktivoinnin jälkeen laskutettavat tunnit Neptonin työajanseurannassa näkyvät reaaliajassa BarraCodessa. Voit tehdä ja lähettää laskut silloin kun itse haluat. BarraCodeen lisätyt asiakkaat saat halutessasi automaattisesti Neptoniin projekteiksi.

Lisätietoja Barracode laskutus- ja asiakkuudenhallinnan hyödyistä voit lukea täältä. Saadaksesi lisätietoja liittymän toiminnasta sekä kyvykkyydestä pyydämme olemaan yhteydessä suoraan BarraCoden asiantuntijoihin.

Lisää lukemista

Integrata ja Nepton: Kotimaiset kasvuyhtiöt kättelivät kumppanuuden

HR-alan edelläkävijä Integrata Oy ja Suomen suosituimman työajanseurannan tekijä Saarni Nepton Oy ovat solmineet kumppanuuden vastatakseen entistä paremmin asiakkaiden täsmätarpeisiin.

Nepton Touch työaikapäätteitä päivitetty

Nepton Touch työaikapääte toimivat nyt testatusti PoE+ standardin kanssa.

Työajanseuranta: Ostajan opas

Lataa täältä Työajanseuranta: Ostajan opas. Oppaasta löydät ohjeet mm. työajanseurannan tarpeiden kartoittamiseen ja uudistamiseen.

Katso tallenne: Nepton News 2/2023

Katso alta tallenne Nepton Newsista, joka pidettiin keskiviikkona 10.5. klo 09-09.30. Lähetyksessä asiaa Neptonin toimintaan ja palveluun tulleista uudistuksista sekä …