Kiitos kuluneesta vuodesta

Koronavuosi 2020 tulee jättämään pysyviä jälkiä myös työn tekemisen kulttuuriin. Koska etätyön määrä on moninkertaistunut, ovat oikeat työkalut ja ajantasaisella tiedolla johtaminen entistäkin tarpeellisempia yrityksissä.


Monella tapaa poikkeuksellinen ja historiallinen vuosi 2020 tulee jättämään pysyviä jälkiä myös työn tekemisen kulttuuriin. Koronaviruksen aiheuttaman pakkotilanteen edessä Suomessa aloitettiin uusien etätyötapojen opettelu. Myös meillä omia kehityshankkeita siirrettiin keväältä syksyyn ja keskityimme auttamaan nykyisiä asiakkaitamme etätöihin siirtymisessä.

Etätyön määrä on moninkertaistunut

Olemme maaliskuusta alkaen tutkineet etätyön määrää asiakasyrityksissämme ja korkeimmillaan etätyötä on tehty noin seitsenkertainen määrä normaaliin verrattuna. Asiakkaamme hyödynsivät Neptonia uudella tavalla etätöiden seuraamisessa ja henkilökohtaisen neuvonnan lisäksi järjestimme aiheesta myös webinaareja. Muutenkin webinaarit ovat tulleet jäädääkseen myös meidän toimintaamme – esimerkiksi työhyvinvoinnista etätöissä kertova esitys sai paljon kiitosta hyödyllisyydestään.

Yrityksiä kiinnostavat nyt erilaiset digitaaliset työkalut ja palvelut. Myös meidän asiakkaamme osaavat toivoa laajaa kyvykkyyttä etätöiden johtamisessa sekä työaikalain tuomien mahdollisuuksien hallinnassa. Oikeat työkalut sekä ajantasaisella tiedolla johtaminen lisäävät joustavuutta ja työn tuottavuutta.

Nepton kasvaa ja kehittyy

Maailmantilanteesta huolimatta olemme Neptonilla saavuttaneet monia positiivisia asioita. Vahvan, mutta hallitun kasvun ansiosta pystymme tuottamaan aitoa lisäarvoa ja kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Onnistuimme rekrytoimaan neljä uutta ammattilaista ohjelmistokehitykseen, projektien johtamiseen sekä asiakaspalveluun.

Innostunut ja innovatiivinen henkilöstömme onkin suurin syy siihen, että olemme vahvistaneet asemaamme Suomen suosituimpana työajanseurantana. Kesällä tehdyn asiakaskyselyn perusteella yli 80 % voisi suositella Nepton työajanseurantaa kollegoilleen tai tuttavilleen – ja itse asiassa noin puolet kertoi niin tehneensäkin viimeisen vuoden aikana! Eli iso kiitos kaikille suosittelijoillemme.

Tänä vuonna olemme muun muassa avanneet sähköisen tukipalvelun asiakkaillemme, uudistaneet matka- ja kululaskujen käsittelyn toiminnallisuuden, sekä tehneet pienemmillekin yrityksille sopivan vakioidun version työajanseurannasta. Ensi vuonna uudistamme poissaolojen hallinnan sekä tuomme uusia ominaisuuksia mobiililaitteille.

Me lähdemme ensi vuoteen luottavaisin ja iloisin mielin – toivottavasti sinäkin! Kiitos kuluneesta vuodesta,

terveisin Jukka

Jukka Kivistö
toimitusjohtaja, perustaja
Nepton Oy


Oletko vielä tutustunut Nepton tukipalveluun? Siirry palveluun tästä >>

Lisää lukemista

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.

Teollisuusuutiset: Neptonilta moderni ratkaisu työajan ja vuorokiertojen hallintaan

Neptonin ratkaisussa vuorokierron mallintaminen ja muutosten tekeminen on helppoa. Työntekijä näkee työvuoronsa ja kertymänsä reaaliajassa.

Nepton henkilöstöpäivä

Saarni Neptonilla aihetta juhlaan

Saarni Neptonilla on tänä vuonna ollut aihetta juhlaan huimasti kasvaneen käyttäjämäärän, uusien ominaisuuksien ja uusien kollegoiden vuoksi. Tässä artikkelissa kerromme kuluneen vuoden 2023 kohokohdista.

Nepton panostaa riskienhallintaan: Näin varmistat asiakkaiden tietojen turvallisuuden

Hallitsemme riskejä turvataksemme liiketoiminnan jatkuvuuden. Erityisesti pilvipalveluiden käytössä on tärkeää tunnistaa ja hallita riskejä.