Nepton uudistuu

Nepton on myllännyt menneen syksyn ja alkutalven 2016 aikana brändiään, digitaalisia kanaviaan ja markkinointiaan.

Työn tavoitteena on tehdä Neptonista maamme halutuin työajanhallinnan palveluyritys asiakkaille ja uusille lahjakkaille tekijöille, kiihdyttää Neptonin kasvua sekä haastaa ja herättää keskustelua työn muutoksesta ja digitalisaation tarjoamista mahdollisuuksista työn parempaan hallintaan ja johtamiseen.

”Nepton on kasvanut ja pärjännyt hyvin viime vuosina. Osaaminen, tuotteet ja palvelumme ovatkin hyvässä kunnossa ja kehittyvät jatkuvasti, mutta itsestämme ja näkemyksistämme emme ole juuri ääntä pitäneet. Jatkossa haluamme olla näkyvämmin esillä ja kertoa mihin uskomme, millaisia hyötyjä asiakkaille tarjoamme ja keitä me neptonilaiset oikein olemme.

jukka
Jukka Kivistö toimitusjohtaja Nepton Oy

Tehdyn uudistustyön tärkeimpänä tavoitteena ei kuitenkaan ole oman häntämme nostaminen, vaan näkemyksiemme ja apumme jakaminen kaikille työn muutoksesta ja digitalisaation työajanhallinnalle tarjoamista mahdollisuuksista ja ratkaisuista kiinnostuneille.

Punaisena lankana viestinnässämme ja kommunikaatiossamme ei tule siksi olemaan ”katsokaa meitä, olemme hyviä” vaan ”tässä on näkemyksiämme, apuja ja vinkkejämme digitaaliseen työajanhallintaan, olkaa hyvä!”.

 

Keskeisenä osana uudistustyötä päivitettiin myös Neptonin missio (yrityksen olemassaolon tarkoitus) sekä asiakaslupauksemme (hyöty jonka yrityksen asiakas saa).

Ne kuuluvat jatkossa seuraavasti:

”Intohimomme on tehdä työstä parempaa ja tuottavampaa”
(missiomme)

”Tarjoamme maailman parhaita digitaalisia työajanhallinnan ratkaisuja”
(asiakaslupauksemme)

 

Voit tutustua tarkemmin uudistukseemme Slideshare-esityksenä täällä:
http://www.slideshare.net/Nepton-Ltd/nepton-brand-redesign

Neptonin tarina animoituna täällä:
https://vimeo.com/nepton/tarinamme

Uudet verkkosivumme näyttävät tältä:
http://www.nepton.fi

 

 

 

 

Lisää lukemista

Integrata ja Nepton: Kotimaiset kasvuyhtiöt kättelivät kumppanuuden

HR-alan edelläkävijä Integrata Oy ja Suomen suosituimman työajanseurannan tekijä Saarni Nepton Oy ovat solmineet kumppanuuden vastatakseen entistä paremmin asiakkaiden täsmätarpeisiin.

Nepton Touch työaikapäätteitä päivitetty

Nepton Touch työaikapääte toimivat nyt testatusti PoE+ standardin kanssa.

Työajanseuranta: Ostajan opas

Lataa täältä Työajanseuranta: Ostajan opas. Oppaasta löydät ohjeet mm. työajanseurannan tarpeiden kartoittamiseen ja uudistamiseen.

Katso tallenne: Nepton News 2/2023

Katso alta tallenne Nepton Newsista, joka pidettiin keskiviikkona 10.5. klo 09-09.30. Lähetyksessä asiaa Neptonin toimintaan ja palveluun tulleista uudistuksista sekä …