Nepton uudistuu

Nepton on myllännyt menneen syksyn ja alkutalven 2016 aikana brändiään, digitaalisia kanaviaan ja markkinointiaan.

Työn tavoitteena on tehdä Neptonista maamme halutuin työajanhallinnan palveluyritys asiakkaille ja uusille lahjakkaille tekijöille, kiihdyttää Neptonin kasvua sekä haastaa ja herättää keskustelua työn muutoksesta ja digitalisaation tarjoamista mahdollisuuksista työn parempaan hallintaan ja johtamiseen.

”Nepton on kasvanut ja pärjännyt hyvin viime vuosina. Osaaminen, tuotteet ja palvelumme ovatkin hyvässä kunnossa ja kehittyvät jatkuvasti, mutta itsestämme ja näkemyksistämme emme ole juuri ääntä pitäneet. Jatkossa haluamme olla näkyvämmin esillä ja kertoa mihin uskomme, millaisia hyötyjä asiakkaille tarjoamme ja keitä me neptonilaiset oikein olemme.

jukka
Jukka Kivistö toimitusjohtaja Nepton Oy

Tehdyn uudistustyön tärkeimpänä tavoitteena ei kuitenkaan ole oman häntämme nostaminen, vaan näkemyksiemme ja apumme jakaminen kaikille työn muutoksesta ja digitalisaation työajanhallinnalle tarjoamista mahdollisuuksista ja ratkaisuista kiinnostuneille.

Punaisena lankana viestinnässämme ja kommunikaatiossamme ei tule siksi olemaan ”katsokaa meitä, olemme hyviä” vaan ”tässä on näkemyksiämme, apuja ja vinkkejämme digitaaliseen työajanhallintaan, olkaa hyvä!”.

 

Keskeisenä osana uudistustyötä päivitettiin myös Neptonin missio (yrityksen olemassaolon tarkoitus) sekä asiakaslupauksemme (hyöty jonka yrityksen asiakas saa).

Ne kuuluvat jatkossa seuraavasti:

”Intohimomme on tehdä työstä parempaa ja tuottavampaa”
(missiomme)

”Tarjoamme maailman parhaita digitaalisia työajanhallinnan ratkaisuja”
(asiakaslupauksemme)

 

Voit tutustua tarkemmin uudistukseemme Slideshare-esityksenä täällä:
http://www.slideshare.net/Nepton-Ltd/nepton-brand-redesign

Neptonin tarina animoituna täällä:
https://vimeo.com/nepton/tarinamme

Uudet verkkosivumme näyttävät tältä:
http://www.nepton.fi

 

 

 

 

Lisää lukemista

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.

Teollisuusuutiset: Neptonilta moderni ratkaisu työajan ja vuorokiertojen hallintaan

Neptonin ratkaisussa vuorokierron mallintaminen ja muutosten tekeminen on helppoa. Työntekijä näkee työvuoronsa ja kertymänsä reaaliajassa.

Nepton henkilöstöpäivä

Saarni Neptonilla aihetta juhlaan

Saarni Neptonilla on tänä vuonna ollut aihetta juhlaan huimasti kasvaneen käyttäjämäärän, uusien ominaisuuksien ja uusien kollegoiden vuoksi. Tässä artikkelissa kerromme kuluneen vuoden 2023 kohokohdista.

Nepton panostaa riskienhallintaan: Näin varmistat asiakkaiden tietojen turvallisuuden

Hallitsemme riskejä turvataksemme liiketoiminnan jatkuvuuden. Erityisesti pilvipalveluiden käytössä on tärkeää tunnistaa ja hallita riskejä.