Nepton uudistuu

Nepton on myllännyt menneen syksyn ja alkutalven 2016 aikana brändiään, digitaalisia kanaviaan ja markkinointiaan.

Työn tavoitteena on tehdä Neptonista maamme halutuin työajanhallinnan palveluyritys asiakkaille ja uusille lahjakkaille tekijöille, kiihdyttää Neptonin kasvua sekä haastaa ja herättää keskustelua työn muutoksesta ja digitalisaation tarjoamista mahdollisuuksista työn parempaan hallintaan ja johtamiseen.

”Nepton on kasvanut ja pärjännyt hyvin viime vuosina. Osaaminen, tuotteet ja palvelumme ovatkin hyvässä kunnossa ja kehittyvät jatkuvasti, mutta itsestämme ja näkemyksistämme emme ole juuri ääntä pitäneet. Jatkossa haluamme olla näkyvämmin esillä ja kertoa mihin uskomme, millaisia hyötyjä asiakkaille tarjoamme ja keitä me neptonilaiset oikein olemme.

jukka
Jukka Kivistö toimitusjohtaja Nepton Oy

Tehdyn uudistustyön tärkeimpänä tavoitteena ei kuitenkaan ole oman häntämme nostaminen, vaan näkemyksiemme ja apumme jakaminen kaikille työn muutoksesta ja digitalisaation työajanhallinnalle tarjoamista mahdollisuuksista ja ratkaisuista kiinnostuneille.

Punaisena lankana viestinnässämme ja kommunikaatiossamme ei tule siksi olemaan ”katsokaa meitä, olemme hyviä” vaan ”tässä on näkemyksiämme, apuja ja vinkkejämme digitaaliseen työajanhallintaan, olkaa hyvä!”.

 

Keskeisenä osana uudistustyötä päivitettiin myös Neptonin missio (yrityksen olemassaolon tarkoitus) sekä asiakaslupauksemme (hyöty jonka yrityksen asiakas saa).

Ne kuuluvat jatkossa seuraavasti:

”Intohimomme on tehdä työstä parempaa ja tuottavampaa”
(missiomme)

”Tarjoamme maailman parhaita digitaalisia työajanhallinnan ratkaisuja”
(asiakaslupauksemme)

 

Voit tutustua tarkemmin uudistukseemme Slideshare-esityksenä täällä:
http://www.slideshare.net/Nepton-Ltd/nepton-brand-redesign

Neptonin tarina animoituna täällä:
https://vimeo.com/nepton/tarinamme

Uudet verkkosivumme näyttävät tältä:
http://www.nepton.fi

 

 

 

 

Lisää lukemista

Webinaari: Nepton Palkat -palvelun lanseeraus

Manuaalinen työ ja virheet vähenevät palkanlaskennasta Nepton Palkat -palvelulla. Katso tallenne palvelun lanseerauksen webinaarista.

Webinaari: Työajanseuranta – miksi ja miten se kannattaa uudistaa?

Useampi markkinoilla oleva työajanseurannan ratkaisu lähestyy käyttöajan loppua ja tämä herättää kysymyksiä uuden järjestelmän valinnasta sekä siirtymäprosessista. Tämä webinaari tarjoaa …

Webinaari: Tehosta työtä HR:ssä järjestelmiä integroimalla – Mahdollista saumaton tiedonkulku

Tervetuloa kuulemaan webinaariin kuinka voit tehostaa organisaationne toimintaa yhdistämällä eri järjestelmiä!

Nepton yhtenäisti vuorosuunnittelun ja työajanseurannan HUB logisticsilla 

Neptonin avulla työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu saatiin yhtenäistettyä kaikissa konsernin yksiköissä, kolmen eri alan työehtosopimuksia noudattavissa tehtävissä.