Neptonin palvelukokonaisuus laajenee entisestään!

Neptonin palvelukokonaisuus laajenee entisestään!

Voitte jatkossa kehittää henkilöstökokemustanne suoraan Neptonissa, kun lisäämme konserniimme kuuluvan Kiva Work -palvelun osaksi Neptonia lauantaina 7.10.2023. Kiva Work -painike ilmestyy Neptonin ylävalikkoon, minkä kautta pääsette vaivattomasti kehittämään henkilöstökokemuksesta organisaationne kilpailuetua. Neptonin ja Kiva Workin avulla henkilöstökokemuksen hallinta ei voisi olla helpompaa! 

  
Mikä on Kiva Work?

Kiva Work on helppokäyttöinen digitaalinen henkilöstökysely- ja analytiikka-alusta, jonka täysin automatisoitu analytiikka ei jätä arvailujen varaan! Kiva Workin avulla yritykset kehittävät työntekijäkokemuksesta strategista kilpailuetua ja parantavat asiakaskokemusta. 

Kiva Work on saatavilla Neptonissa maksuttomana Lite-versiona heti julkaisusta lähtien. Lite-versio mahdollistaa henkilöstökyselyiden luomisen ja lähettämisen koko henkilöstölle. Käyttöönotto onnistuu parissa minuutissa. 

Kiva Work integroituu saumattomasti osaksi Neptonia luotettuna palveluna. Neptoniin tallennetut henkilöstötiedot ovat käytettävissä Kiva Workissa. Kun teette henkilöstökyselyjä Kiva Workin kautta, teidän ei tarvitse huolehtia yhteystietojen ajantasaisuudesta kahdessa eri palvelussa! Jatkossa kyselyt tavoittavat aina oikeat vastaajat. 

Kyselyjen rakentaminen Kiva Workissa on helppoa – palvelusta löydätte markkinoiden laajimman valikoiman valmiita kysymyksiä. Lisäksi palvelu tarjoaa täysin automatisoidut analytiikkaominaisuudet, jotka tekevät tulosten tulkinnasta vaivatonta. 

Mikäli haluatte kuulla lisää Kiva Workista, voitte varata ajan keskustelulle täältä.

Olemme innoissamme tuodessamme Kiva Workin osaksi Neptonia. Uskomme vahvasti, että se tarjoaa konkreettisia etuja Neptonia käyttäville organisaatioille. 

Webinaari on loistava tilaisuus saada lisätietoa ja vastauksia mahdollisiin kysymyksiin. Kerromme käytännön esimerkein siitä, miten Kiva Work voi auttaa organisaatioita eri toimialoilla.

Lisää lukemista

Osallistu Webinaariin: Neptonin palvelu laajentuu Kiva Workilla

Voitte jatkossa kehittää henkilöstökokemustanne suoraan Neptonissa, kun lisäämme konserniimme kuuluvan Kiva Work -palvelun osaksi Neptonia lauantaina 7.10.2023. Kiva Work -painike …

Neptonin palvelukokonaisuus laajenee entisestään!

Konserniimme kuuluva Kiva Work -palvelu tulee osaksi Neptonia. Sen avulla voi kehittää henkilöstökokemuksesta organisaation kilpailuetua.

Työajanseuranta murroksessa – vaikutukset ja mahdollisuudet

Työajanseurannan kenttä elää parhaillaan mielenkiintoista muutosten aikaa. Lue lisää mikä muuttuu ja mitä siitä seuraa.

Nepton Työajanseuranta auttaa Musiikkitaloa tarjoamaan kävijöilleen parempia elämyksiä

Musiikkitalo hyödyntää Neptonia erityisesti jaksotyöaikaa tekevien työntekijöiden työhyvinvoinnin seuraamiseen. Työntekijät ovat tyytyväisiä helppoihin tapoihin kirjata työaikaa, ja esihenkilöt pitävät erityisesti helposta hallinnoinnista. Musiikkitalolle oli myös tärkeää saada kaikki toiminnot jo olemassaolevaan kulkutunnisteeseen, sillä talossa on yli 1600 ovea.