Neptonin palvelukokonaisuus laajenee entisestään!

Neptonin palvelukokonaisuus laajenee entisestään!

Voitte jatkossa kehittää henkilöstökokemustanne suoraan Neptonissa, kun lisäämme konserniimme kuuluvan Kiva Work -palvelun osaksi Neptonia lauantaina 7.10.2023. Kiva Work -painike ilmestyy Neptonin ylävalikkoon, minkä kautta pääsette vaivattomasti kehittämään henkilöstökokemuksesta organisaationne kilpailuetua. Neptonin ja Kiva Workin avulla henkilöstökokemuksen hallinta ei voisi olla helpompaa! 

  
Mikä on Kiva Work?

Kiva Work on helppokäyttöinen digitaalinen henkilöstökysely- ja analytiikka-alusta, jonka täysin automatisoitu analytiikka ei jätä arvailujen varaan! Kiva Workin avulla yritykset kehittävät työntekijäkokemuksesta strategista kilpailuetua ja parantavat asiakaskokemusta. 

Kiva Work on saatavilla Neptonissa maksuttomana Lite-versiona heti julkaisusta lähtien. Lite-versio mahdollistaa henkilöstökyselyiden luomisen ja lähettämisen koko henkilöstölle. Käyttöönotto onnistuu parissa minuutissa. 

Kiva Work integroituu saumattomasti osaksi Neptonia luotettuna palveluna. Neptoniin tallennetut henkilöstötiedot ovat käytettävissä Kiva Workissa. Kun teette henkilöstökyselyjä Kiva Workin kautta, teidän ei tarvitse huolehtia yhteystietojen ajantasaisuudesta kahdessa eri palvelussa! Jatkossa kyselyt tavoittavat aina oikeat vastaajat. 

Kyselyjen rakentaminen Kiva Workissa on helppoa – palvelusta löydätte markkinoiden laajimman valikoiman valmiita kysymyksiä. Lisäksi palvelu tarjoaa täysin automatisoidut analytiikkaominaisuudet, jotka tekevät tulosten tulkinnasta vaivatonta. 

Mikäli haluatte kuulla lisää Kiva Workista, voitte varata ajan keskustelulle täältä.

Olemme innoissamme tuodessamme Kiva Workin osaksi Neptonia. Uskomme vahvasti, että se tarjoaa konkreettisia etuja Neptonia käyttäville organisaatioille. 

Webinaari on loistava tilaisuus saada lisätietoa ja vastauksia mahdollisiin kysymyksiin. Kerromme käytännön esimerkein siitä, miten Kiva Work voi auttaa organisaatioita eri toimialoilla.

Lisää lukemista

Saarni Nepton tuo palkanlaskentaohjelmiston osaksi palvelukokonaisuuttaan

Työajanseurannastaan tunnettu Saarni Nepton on tuonut palkanlaskennan osaksi henkilöstöhallinnon SaaS-palveluaan. Nepton yhdistää jatkossa kaikki työsuhteisiin, vuorosuunnitteluun, työaikaan, palkanlaskentaan, henkilöstökyselyihin ja perehdyttämiseen liittyvät toiminnot yhteen helppokäyttöiseen pilvipalveluun.

Webinaari: Nepton Palkat -palvelun lanseeraus

Manuaalinen työ ja virheet vähenevät palkanlaskennasta Nepton Palkat -palvelulla. Katso tallenne palvelun lanseerauksen webinaarista.

Abloy Flexim Pro on nyt Nepton Flexim Pro

Abloy Flexim Pro:n tuotenimi on jatkossa Nepton Flexim Pro. Nepton Flexim Pro on uusin saatavilla oleva versio Flexim-asiakkaille.

Webinaari: Työajanseuranta – miksi ja miten se kannattaa uudistaa?

Useampi markkinoilla oleva työajanseurannan ratkaisu lähestyy käyttöajan loppua ja tämä herättää kysymyksiä uuden järjestelmän valinnasta sekä siirtymäprosessista. Tämä webinaari tarjoaa …