Osallistu Webinaariin: Neptonin palvelu laajentuu Kiva Workilla

Voitte jatkossa kehittää henkilöstökokemustanne suoraan Neptonissa, kun lisäämme konserniimme kuuluvan Kiva Work -palvelun osaksi Neptonia lauantaina 7.10.2023. Kiva Work -painike ilmestyy Neptonin ylävalikkoon, minkä kautta pääsette vaivattomasti kehittämään henkilöstökokemuksesta organisaationne kilpailuetua. Neptonin ja Kiva Workin avulla henkilöstökokemuksen hallinta ei voisi olla helpompaa! 

Tervetuloa kuulemaan lisää Kiva Workista ja sen tarjoamista mahdollisuuksista perjantaina 29.9.2023 kello 10.00–10.45 järjestettävään webinaariin. Webinaariin voitte ilmoittautua tästä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään webinaarin tallenne. Ennen webinaaria voitte tutustua asiakaskokemuksiin Kiva Workista täällä.

Mikä on Kiva Work? 📣 

Kiva Work on helppokäyttöinen digitaalinen henkilöstökysely- ja analytiikka-alusta, jonka täysin automatisoitu analytiikka ei jätä arvailujen varaan! Kiva Workin avulla yritykset kehittävät työntekijäkokemuksesta strategista kilpailuetua ja parantavat asiakaskokemusta. 

Kiva Work on saatavilla Neptonissa maksuttomana Lite-versiona heti julkaisusta lähtien. Lite-versio mahdollistaa henkilöstökyselyiden luomisen ja lähettämisen koko henkilöstölle. Käyttöönotto onnistuu parissa minuutissa. 

Mikäli haluatte kuulla lisää Kiva Workista, voitte varata ajan keskustelulle täältä tai voitte olla suoraan yhteydessä heidän edustajiinsa: Kiva Work, toimitusjohtaja Ross Lantea puh. +358 444 934 798 / ross.lantea@kivawork.com 

Webinaari on loistava tilaisuus saada lisätietoa ja vastauksia mahdollisiin kysymyksiin. Kerromme käytännön esimerkein siitä, miten Kiva Work voi auttaa organisaatioita eri toimialoilla. Voitte ilmoittautua webinaariin täällä. Nähdään perjantaina 29.9.2023 kello 10.00–10.45!  

Lisää lukemista

Osallistu Webinaariin: Neptonin palvelu laajentuu Kiva Workilla

Voitte jatkossa kehittää henkilöstökokemustanne suoraan Neptonissa, kun lisäämme konserniimme kuuluvan Kiva Work -palvelun osaksi Neptonia lauantaina 7.10.2023. Kiva Work -painike …

Neptonin palvelukokonaisuus laajenee entisestään!

Konserniimme kuuluva Kiva Work -palvelu tulee osaksi Neptonia. Sen avulla voi kehittää henkilöstökokemuksesta organisaation kilpailuetua.

Työajanseuranta murroksessa – vaikutukset ja mahdollisuudet

Työajanseurannan kenttä elää parhaillaan mielenkiintoista muutosten aikaa. Lue lisää mikä muuttuu ja mitä siitä seuraa.

Nepton Työajanseuranta auttaa Musiikkitaloa tarjoamaan kävijöilleen parempia elämyksiä

Musiikkitalo hyödyntää Neptonia erityisesti jaksotyöaikaa tekevien työntekijöiden työhyvinvoinnin seuraamiseen. Työntekijät ovat tyytyväisiä helppoihin tapoihin kirjata työaikaa, ja esihenkilöt pitävät erityisesti helposta hallinnoinnista. Musiikkitalolle oli myös tärkeää saada kaikki toiminnot jo olemassaolevaan kulkutunnisteeseen, sillä talossa on yli 1600 ovea.