Saarni Neptonilla aihetta juhlaan

Nepton henkilöstöpäivä

Saarni Neptonin tiimi kokoontui hiljattain yhteen juhlistamaan loistavasti kulunutta vuotta. Päivää vietettiin mukavissa merkeissä Hotelli Katajanokalla sen historialliseen miljööseen tutustuen sekä yhdessä tulevaisuuden suunnista keskustellen. Myös nokkeluutta edellyttävä vankilapako, jossa joukkueet pääsivät ratkomaan erilaisia tehtäviä ja kysymyksiä, oli osa päivän agendaa ennen vapaamuotoista ja iloista illanviettoa. Tässä kirjoituksessa haluamme jakaa kanssanne muutamia juhlan aiheitamme kuluneelta vuodelta.

Kulunut vuosi on ollut meille todellinen virstanpylväs. Saarni Neptonin tiimi on kasvanut kymmenellä uudella jäsenellä, jonka myötä asiakkaitamme on nyt palvelemassa yhteensä 43 innokasta Neptoniittia. Tiimimme ei ole kasvanut ainoastaan määrällisesti, vaan myös laadullisesti. Organisaatiotamme on uudistettu, jotta voimme tukea kumppaneitamme ja asiakkaitamme entistä paremmin. Lisäksi olemme panostaneet asiantuntijoidemme tietotaitoon ja sisäiseen yhteistyöhön. Olemme kouluttaneet henkilöstöämme ulkoisen avun voimin sekä panostaneet sisäisesti asiantuntijayhteisömme laadukkaaseen kehittämiseen.

Uusia ominaisuuksia ja palveluita

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että käyttäjämäärämme on kasvanut tänä vuonna huimat 27 %. Meillä on ilo palvella nyt yli 170 000 käyttäjää. Erityisen voimakasta kasvu on ollut teollisuuden parissa, johon olemme panostaneet vahvasti. Uusi vuorotyötä helpottava Vuorokalenterit-ratkaisumme on otettu teollisuudessa vastaan innostuneesti. Käyttäjämäärän kasvu antaa meille myös mahdollisuuden kehittää palveluamme entistäkin paremmaksi. 

Tänä vuonna olemme lanseeranneet useita uusia ominaisuuksia Neptoniin. Näistä merkittävimpinä ovat Vuorokalenterit sekä Saarni Cloud -konserniin kuuluvien Saarni Learningin ja Kiva Workin kanssa yhteistyössä tarjottavat Priima- ja Kiva Work -palvelut. Nyt Neptonin asiakkaiden on mahdollista kouluttaa henkilöstöään sekä kehittää henkilöstökokemusta suoraan Nepton-palvelussa. Nämä uudet ratkaisut ovat vastaus asiakkaidemme tarpeisiin, ja edustavat sitoutumistamme jatkuvaan kehitykseen ja palveluidemme laajentamiseen.

Lämmin kiitos

Suuri kiitos tästä kaikesta kuuluu Neptonin upealle tiimille ja kumppaneille, mutta ennen kaikkea asiakkaillemme! Tarkoituksenamme on jatkaa samaa hyvää tekemistä myös ensi vuonna projektitoimitusten, asiakaspalvelun ja tuotekehityksen parissa. Samalla vahvistamme tukeamme entisestään kumppaneillemme ja kasvatamme Nepton-yhteisöämme. Tämän vuoden jälkeen voimme hyvillä mielin jatkaa kohti entistä parempaa menestystä. 

Atte Tornberg

Kirjoittaja on Saarni Neptonin Community Manager.

Lisää lukemista

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.

Teollisuusuutiset: Neptonilta moderni ratkaisu työajan ja vuorokiertojen hallintaan

Neptonin ratkaisussa vuorokierron mallintaminen ja muutosten tekeminen on helppoa. Työntekijä näkee työvuoronsa ja kertymänsä reaaliajassa.

Nepton henkilöstöpäivä

Saarni Neptonilla aihetta juhlaan

Saarni Neptonilla on tänä vuonna ollut aihetta juhlaan huimasti kasvaneen käyttäjämäärän, uusien ominaisuuksien ja uusien kollegoiden vuoksi. Tässä artikkelissa kerromme kuluneen vuoden 2023 kohokohdista.

Nepton panostaa riskienhallintaan: Näin varmistat asiakkaiden tietojen turvallisuuden

Hallitsemme riskejä turvataksemme liiketoiminnan jatkuvuuden. Erityisesti pilvipalveluiden käytössä on tärkeää tunnistaa ja hallita riskejä.