Saarni Neptonilla aihetta juhlaan

Nepton henkilöstöpäivä

Saarni Neptonin tiimi kokoontui hiljattain yhteen juhlistamaan loistavasti kulunutta vuotta. Päivää vietettiin mukavissa merkeissä Hotelli Katajanokalla sen historialliseen miljööseen tutustuen sekä yhdessä tulevaisuuden suunnista keskustellen. Myös nokkeluutta edellyttävä vankilapako, jossa joukkueet pääsivät ratkomaan erilaisia tehtäviä ja kysymyksiä, oli osa päivän agendaa ennen vapaamuotoista ja iloista illanviettoa. Tässä kirjoituksessa haluamme jakaa kanssanne muutamia juhlan aiheitamme kuluneelta vuodelta.

Kulunut vuosi on ollut meille todellinen virstanpylväs. Saarni Neptonin tiimi on kasvanut kymmenellä uudella jäsenellä, jonka myötä asiakkaitamme on nyt palvelemassa yhteensä 43 innokasta Neptoniittia. Tiimimme ei ole kasvanut ainoastaan määrällisesti, vaan myös laadullisesti. Organisaatiotamme on uudistettu, jotta voimme tukea kumppaneitamme ja asiakkaitamme entistä paremmin. Lisäksi olemme panostaneet asiantuntijoidemme tietotaitoon ja sisäiseen yhteistyöhön. Olemme kouluttaneet henkilöstöämme ulkoisen avun voimin sekä panostaneet sisäisesti asiantuntijayhteisömme laadukkaaseen kehittämiseen.

Uusia ominaisuuksia ja palveluita

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että käyttäjämäärämme on kasvanut tänä vuonna huimat 27 %. Meillä on ilo palvella nyt yli 170 000 käyttäjää. Erityisen voimakasta kasvu on ollut teollisuuden parissa, johon olemme panostaneet vahvasti. Uusi vuorotyötä helpottava Vuorokalenterit-ratkaisumme on otettu teollisuudessa vastaan innostuneesti. Käyttäjämäärän kasvu antaa meille myös mahdollisuuden kehittää palveluamme entistäkin paremmaksi. 

Tänä vuonna olemme lanseeranneet useita uusia ominaisuuksia Neptoniin. Näistä merkittävimpinä ovat Vuorokalenterit sekä Saarni Cloud -konserniin kuuluvien Saarni Learningin ja Kiva Workin kanssa yhteistyössä tarjottavat Priima- ja Kiva Work -palvelut. Nyt Neptonin asiakkaiden on mahdollista kouluttaa henkilöstöään sekä kehittää henkilöstökokemusta suoraan Nepton-palvelussa. Nämä uudet ratkaisut ovat vastaus asiakkaidemme tarpeisiin, ja edustavat sitoutumistamme jatkuvaan kehitykseen ja palveluidemme laajentamiseen.

Lämmin kiitos

Suuri kiitos tästä kaikesta kuuluu Neptonin upealle tiimille ja kumppaneille, mutta ennen kaikkea asiakkaillemme! Tarkoituksenamme on jatkaa samaa hyvää tekemistä myös ensi vuonna projektitoimitusten, asiakaspalvelun ja tuotekehityksen parissa. Samalla vahvistamme tukeamme entisestään kumppaneillemme ja kasvatamme Nepton-yhteisöämme. Tämän vuoden jälkeen voimme hyvillä mielin jatkaa kohti entistä parempaa menestystä. 

Atte Tornberg

Kirjoittaja on Saarni Neptonin Community Manager.

Lisää lukemista

Webinaari: Nepton Palkat -palvelun lanseeraus

Manuaalinen työ ja virheet vähenevät palkanlaskennasta Nepton Palkat -palvelulla. Katso tallenne palvelun lanseerauksen webinaarista.

Webinaari: Työajanseuranta – miksi ja miten se kannattaa uudistaa?

Useampi markkinoilla oleva työajanseurannan ratkaisu lähestyy käyttöajan loppua ja tämä herättää kysymyksiä uuden järjestelmän valinnasta sekä siirtymäprosessista. Tämä webinaari tarjoaa …

Webinaari: Tehosta työtä HR:ssä järjestelmiä integroimalla – Mahdollista saumaton tiedonkulku

Tervetuloa kuulemaan webinaariin kuinka voit tehostaa organisaationne toimintaa yhdistämällä eri järjestelmiä!

Nepton yhtenäisti vuorosuunnittelun ja työajanseurannan HUB logisticsilla 

Neptonin avulla työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu saatiin yhtenäistettyä kaikissa konsernin yksiköissä, kolmen eri alan työehtosopimuksia noudattavissa tehtävissä.