Nepton helpottaa yhdistysten, liittojen ja järjestöjen päivittäistä työtä

nepton työajanseuranta on suomen suosituin

Useat kymmenet erilaiset yhdistykset ja vastaavat organisaatiot käyttävät Neptonia. Erityisesti palvelun helppokäyttöisyys sekä hankkeiden ja projektien monipuolinen kohdentaminen saavat kiitosta yhdistysasiakkailta.


Nepton soveltuu erinomaisesti erilaisten organisaatioiden käyttöön. Pidämme palvelumme yhtenä tärkeimpänä ominaisuutena käyttäjäystävällisyyttä. Neptonia on helppo ja nopea käyttää moniin päivittäisiin toimintoihin.

Yhdistyksillä, liitoilla ja järjestöillä on tarve kohdentaa työtunteja eri hankkeille ja projekteille. Organisaatioiden rahoitus koostuu monesta eri lähteestä, joten varojen myöntäjät tarvitsevat selkeän yhteenvedon tehdyistä työtunneista säännöllisin väliajoin. Nepton tekee työn kohdistamisesta erittäin helppoa. Tuntien kohdentamista voidaan tehdä joko reaaliaikaisesti tai jälkikäteen työpäivän tai -viikon päätteeksi. Kyseessä on yksi ratkaisumme perustoiminnoista.

Neptonin hinnoittelumalli perustuu käyttäjämäärään. Kustannusten ennustaminen on helppoa pitkälle eteenpäin. Käyttöönottoprosessi on asiakkaalle vaivaton – se on nopea ja aloituskustannukset ovat kohtuulliset. Hinnoittelu, käyttöönoton helppous ja monipuoliset ominaisuudet tukevat liittojen ja yhdistysten toimintaperiaatteita.

Nepton on Suomen suosituin työajanseuranta – meillä on jo yli 500 asiakasta ja 80 000 käyttäjää.


Nepton tehostaa päivittäistä toimintaa

  • vähentää huomattavasti manuaalista työtä
  • säästää aikaa ja rahaa
  • mahdollistaa työtuntien helpon kohdentamisen halutuille hankkeille ja projekteille
  • tarjoaa kattavan raportoinnin niin sisäisiin kuin ulkoisiin tarkoituksiin

Olipa liiton, järjestön tai yhdistyksen toimintasektori koulutus, terveys/terveydenhuolto, kulttuuri, ympäristö, maatalous, yhteiskunta, liike-elämä, metsästys, urheilu, hyväntekeväisyys tai mikä muut tahansa, kannattaa olla yhteydessä – tarjoamme kokemuksemme ja osaamisemme käyttöösi.

Haluatko kuulla lisää? Soita 09 4177 0777, lähetä sähköpostia myynti@nepton.fi tai

Varaa 15 minuutin etäesittely


Aseman Lapset ry sujuvoittaa henkilöstöhallintoaan Neptonin työajanseurannan ja HR-ratkaisun avulla. Etätyöhön ja liikkuvaan työhön hyvin sopiva pilvipalvelu on helpottanut työn johtamista sekä projektien seuraamista ja raportointia. Lue koko asiakastarina täällä >>


Lastenklinikoiden Kummit ry käyttää Neptonia. Mobiili ja helppokäyttöinen työajanseurannan ohjelmisto auttaa yhdistystä saldojen seuraamisessa sekä työ- ja vapaa-aikojen rytmittämisessä. Lue koko asiakastarina täällä >>

Lisää lukemista

Osallistu webinaariin: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.

Nepton Asiantuntijapäivä keräsi jopa 70 osallistujaa

Neptonin ensimmäistä Asiantuntijapäivää vietettiin 19.1.2024 hotelli Valossa, Helsingissä. Asiantuntijapäivään oli kutsuttu Neptonin jälleenmyyjiä sekä luotettuja kumppaneita, jotka työskentelevät helpomman henkilöstöhallinnon ja sujuvamman arjen asiantuntijoina omissa yrityksissään.

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.